ΣΟΚ -Χαλκίδα: Καθηγήτρια κατήγγειλε ότι την πυροβόλησαν με αεροβόλο τρεις νεαροί έξω από το σχολείο- Αποκλειστικά όλες οι λεπτομέρειες


Το πρωτοφανές γεγονός με δράστες τρείς νεαρούς συνέβη στις 12.20το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από σχολικό συγκρότημα όπου διδάσκει η καθηγήτρια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online η καθηγήτρια σε ώρα διαλλείματος βγήκε από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όπου διδάσκει για να αγοράσει κάτι για φαγητό. Απέναντι υπάρχει ένα κατάστημα όπου καθόταν οι τρείς νεαροί που όπως κατήγγειλε η καθηγήτρια προφανώς την περίμεναν και ήταν από άλλο σχολείο . Τότε ένας εξ αυτών έβγαλε αεροβόλο όπλο τύπου περιστρόφου, τη σημάδεψε και την πυροβόλησε στην κοιλιά.

Η καθηγήτρια όπως είπε στους αστυνομικούς από το αεροβόλο εκτοξεύτηκε πιθανόν ένα πλαστικό βλήμα αλλά ευτυχώς δεν την τραυμάτισε. Οι αστυνομικοί που μετά την καταγγελία αναζητούν τους τρείς νεαρούς ρώτησαν την καθηγήτρια γιατί δεν έκανε άμεσα την καταγγελία. Η απάντησή της ήταν ότι “το σκεφτόμουν από το μεσημέρι της Δευτέρας”.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό και θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθούν οι δράστες του σοκαριστικού και πρωτόγνωρου γεγονότος στην κοινωνία όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά και της Εύβοιας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!