Φρικτή Τραγωδία – Έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καεί μαζί με τον ηλικιωμένο σύζυγό της

Το δράμα αποκαλύφθηκε μετά τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο σπίτι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Κρήτης – Αμφότεροι μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα που αποκαλύφθηκε πίσω από την εκδήλωση φωτιάς σε κατοικία ηλικιωμένου ζευγαριού, σε περιοχή της Κρήτης το πρωί της Κυριακής.

Η έρευνα των Αρχών (την προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας) οδήγησε σε ανατροπή των αρχικών εκτιμήσεων, καθώς όλα τα ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά τελικά δεν προκλήθηκε από κάποια αναμμένη ηλεκτρική συσκευή, ούτε από βραχυκύκλωμα ή άλλη αιτία, αλλά ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας.

Και είναι ακόμα πιο ανατριχιαστικό το κίνητρο αυτής της εμπρηστικής ενέργειας, αφού τη φωτιά φέρεται να προκάλεσε, σύμφωνα με το Cretalive, η ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό τόσο η ίδια όσο και ο κατάκοιτος σύζυγος της να παραδοθούν στις φλόγες και… στον θάνατο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η ηλικιωμένη φέρεται να έριξε οινόπνευμα παντού και να έβαλε τη φωτιά, αποφασισμένη να δώσει μαρτυρικό τέλος στη ζωή τη δική της και του συζύγου της.

- Διαφήμιση -

Λόγω των καπνών που εισέπνευσαν και οι δύο, χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Ο άνδρας, η υγεία του οποίου ήταν ήδη βεβαρημένη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, ενώ η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει επίσης κάποια προβλήματα, όμως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ωστόσο βρίσκεται αντιμέτωπη με κακουργηματική κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο μετέβη η αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!