Χαλκίδα – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθησαν η Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ για τα σουβλάκια στην πλατεία Αγίου Νικολάου!

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργάνωνε ο Δήμος και ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Ο κόσμος παρά πολύς, η τσίκνα από τα σουβλάκια επίσης και ξαφνικά λίγο μετά τις 21:00 εμφανίστηκαν αστυνομικοί στο χώρο.

Όλοι νόμισαν ότι ήταν μέρος της εκδήλωσης ως μασκαράδες, όμως δυστυχώς όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, ήταν κανονικοί αστυνομικοί που συνέλαβαν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδινη και τον Διευθυντή Φώτη Γκούνη για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Η σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελίες καταστηματαρχών, ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών. Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια !

Αυτή την ώρα οι συλληφθέντες βρίσκονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας αναμένοντας την μετάβαση τους στον εισαγγελέα υπηρεσίας που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!