Χαλκίδα: Απομακρύνθηκε από τον ΟΤΕ ο αλλοδαπός που είχε στήσει ολόκληρο “σπιτικό” στο πεζοδρόμιο

Απαράδεκτη ήταν εικόνα που παρουσίαζε το σημείο μπροστά στον ΟΤΕ Χαλκίδας, όπου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε καταληφθεί παράνομα από αλλοδαπό Βουλγάρικης καταγωγής, στήνοντας μάλιστα “σπιτικό” με τραπέζι, καρέκλες, στρώματα και προσωπικά αντικείμενα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα μάλιστα και τον τελευταίο καιρό καθημερινά σχεδόν το “κατάλυμα” χρησιμοποιούσαν και άλλοι αλλοδαποί.

Σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας του Προέδρου Κυριάκου Παλιβάλης και του Αναπλ. Προέδρου Γιάννη Μπιλάλη σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και την αστυνομία, παραδόθηκε ο κοινόχρηστος χώρος ,όπου παράνομα είχαν κάνει κατάληψη ορισμένοι αλλοδαποί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους εξηγήσαν πως δεν μπορούν να κλείνουν με τα διάφορα αντικείμενα τους το πεζοδρόμιο που είναι για όλους του πολίτες και εν συνεχεία μεριμνήσαν σε συνεργασία με την Πρόνοια να δοθεί στέγη για να μπορέσουν κι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!