Χαλκίδα: “Αχός Βαρύς ακούγεται” Αναβλήθηκε η εκδίκαση των ενστάσεων στο Πρωτοδικείο- Τι ζήτησε η πλευρά Λαγού -Το Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και η σιωπή της Ελ. Βάκα) “

Της Μαρίας Καράπα

Μετεκλογικός “Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν”… Σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των ενστάσεων στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Χαλκίδας. Πήραν όμως αναβολή . Η μεν ένσταση του Γιάννη Νέζη εναντίον του Φώτη Λαγού για τις 13 Δεκεμβρίου. Την αναβολή ζήτησαν και οι δύο πλευρές. Ο λόγος; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πάντα έγκυρου evia online το πολυαναμενόμενο πόρισμα των δύο γραφολόγων, που μελέτησαν τις ψήφους μία, μία στο 455 εκλογικό τμήμα της νοθείας.

Η δικαιοσύνη που αντιμετωπίζει με πολύ προσοχή την πρωτόγνωρη ντροπιαστική αυτή υπόθεση, όρισε δύο γραφολόγους, μετά τον αρχικό ένα που είχε αποκαλύψει το evia online ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, για το πόσα ψηφοδέλτια αλλοίωσε ο Κωσταντίνος Λαγός υπέρ του γιού του Φώτη.

Το εντυπωσιακό όμως είναι άλλο. Η δικηγόρος της πλευράς Λαγού κατέθεσε αίτημα στην έδρα να συνδικαστούν το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης με το καθαρά εκλογικό που αφορά την τελική ανάδειξη των υποψηφίων. Το αίτημα απορρίφθηκε ασμένως από την έδρα που τόνισε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά αντικείμενα εκδίκασης.

Ρωτήσαμε δικηγόρο για το που μπορεί να αποσκοπούσε το αίτημα συνεκδίκασης των δύο υποθέσεων και μας απάντησε ότι : “Η τακτική αυτή ακολουθείται συνήθως -γιατί μπορεί να μην ισχύει στην περίπτωση αυτή- ως παρελκυστική , αφού το ποινικό κομμάτι μπορεί να πραγματοποιηθεί με αναβολές ακόμα και πέντε χρόνια αργότερα”.

Η Δικαιοσύνη όμως είχε άλλη άποψη.

Το βέβαιο είναι ότι ο κ Νέζης προσέρχεται με βάσιμες αιτιάσεις λόγω των επίσημων εγγράφων της εφορευτικής επιτροπής που εμπλουτίστηκαν μετά την συνέντευξη της 18χρονης Στέλλας Καρατζά στο evia online που αποκαλύπτει σύμφωνα με τα λεγόμενά της το όργιο νοθείας,

του πατέρα Λαγού, υπέρ του γιου του Φώτη, που δυστυχώς σφυρίζει αδιάφορα, μέχρι να πέσει και ο τελευταίος κόκκος στην κλεψύδρα της αναμονής .

Το μέλλον είπαμε είναι οι νέοι, που δεν φταίνε για τις αμαρτίες των γονέων. Αλλά οι αποφάσεις πρέπει λαμβάνονται στο σωστό timming για να μην υπάρχουν καλοθελητές που μιλάνε για οικογενειακή ευθύνη, που για εμάς δεν υφίσταται. Σήμερα πάντως ήταν μαζί στο Πρωτοδικείο αλλά δεν εισήλθαν στην δικαστική αίθουσα.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΤΡΑ - Δημοτική κίνηση Άμεσα - Υποψήφια Δημοτική Συμβούλος με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου

Επίσης αναβλήθηκαν οι ενστάσεις της Ελένης Κούτρα από το Ληλάντιο, και της Αγγελικής Γάτση από το Ληλάντιο αμφότερες υποψήφιες με τον Γ. Σπύρου για τις 6 Δεκεμβρίου λόγω της σημερινής αποχής των δικηγόρων.

Υ.Γ. 1 Το προσεχές διάστημα θα έχουμε νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την νοθεία που είναι καταγεγραμμένη με τιμή και δόξα στο πρακτικό του 455 εκλογικού τμήματος όπου έπεφταν οι σταυροί σαν το χαλάζι…

ΥΓ. 2 “Απορία ψάλτου Βηξ” : Εκείνη η καταπληκτική δήμαρχος της καρδιάς μας, η Έλενα Βάκα, που στα θέματα ηθικής τάξεως και εντιμότητας αναμφισβήτητα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της που είναι; Γιατί κρύβεται; Γιατί δεν τοποθετείται για το ντροπιαστικό αυτό θέμα;

Αγαπητή κα Βάκα, ελπίζω να γνωρίζετε τα τρία “πράγματα” που αργούν να φανούν αλλά βγαίνουν τελικά . Αν όχι θα σας βοηθήσω.

Πρόκειται για: Το Φεγγάρι , τον Ήλιο και την ΑΛΗΘΕΙΑ …

Υ.Γ. 3 Επειδή με ρωτάτε συνεχώς, εάν υφίσταται η φήμη ότι υπάρχει βίντεο με την λαθροχειρία του πατρός Λαγού υπέρ του υιού Φώτη, όπου στο πλάνο φαίνεται και το ουίσκι σας απαντώ . Μην πιστεύετε ότι ακούτε αν δεν δείτε . Εγώ πάντως δεν το έχω δει . Ελπίζω αν υπάρχει, να είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, που θα φτάσει μέχρι το κόκαλο την άθλια αυτή υπόθεση που ήρθε στο Φως χάρις, την Τόλμη, την Αξιοπρέπεια και το Θάρρος της 18χρονης Στέλλας . Αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω κατηγορηματικά!!!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!