Χαλκίδα : Είχε Άγιο ο Β. Κούκουζας -Τούμπαρε το αμάξι του ενώ οδηγούσε -Ποια είναι η κατάστασή του-Τι μας είπε η κόρη του

Ελαφρώς αναστατωμένος αλλά ήρεμος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Βαγγέλης Κούκουζας που είχε τροχαίο ατύχημα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Αφράτι του Δήμου Χαλκιδέων. Ενώ κινείτο κανονικά στο δρόμο πετάχτηκε ένα τετράποδο ξαφνικά μπροστά του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να εκτραπεί της πορείας του. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και ο Βαγγέλης Κούκουζας τραυματίστηκε στο κεφάλι ευτυχώς όχι σοβαρά . Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου του έγιναν ράμματα πάνω από το μάτι και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο . Για λόγους προληπτικούς θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες και μετά αν δεν υπάρξει κάποια επιπλοκή θα μεταφερθεί στο σπίτι του για ανάρρωση. Κυριολεκτικά όμως από το τροχαίο όπως εξελίχθηκε φάνηκε ότι είχε Άγιο στο πλευρό του και απέφυγε τα χειρότερα . Στο σημείο βρέθηκε άμεσα η τροχαία Χαλκίδας.

Η ομάδα του evia online που συνομίλησε με κόρη του κ. Κούκουζα Έλενα του εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην δημιουργική δράση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!