Χαλκίδα-Μύτικας: Συνελήφθη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου

Συνελήφθη την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα Χαλκίδας μετά από διαμαρτυρία του συλλόγου μπροστά στο σχολείο. Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Παραρτήματος Εύβοιας.

Η επιστολή:

Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται υπογειοποίηση καλωδίων υψηλής τάσης μέσα στο χωριό του Μύτικα, μπροστά από το σχολείο χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.

Ο σύλλογος γονέων του σχολείου την Τετάρτη 10/1, πραγματοποίησε συμβολική διαμαρτυρία έξω από το σχολείο, προκειμένου να εκφράσει τη δικαιολογημένη ανησυχία των γονιών. Μετά το τέλος της κινητοποίησης ο πρόεδρος του συλλόγου οδηγήθηκε στο τμήμα με την κατηγορία της παράνομης κατάληψης οδοστρώματος.

Με αυτή την απαράδεκτη προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης, στοχοποιούνται όχι μόνο οι συγκεκριμένοι γονείς, αλλά μαζί τους και όσοι στο μέλλον θελήσουν να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν δημόσια την κριτική τους, ειδικά για τόσο σοβαρά ζητήματα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο σύλλογο γονέων και τον πρόεδρο, που τυχαίνει να είναι μέλος του σωματείου μας. Θα είμαστε πλάι τους σε ότι χρειαστούν.

Ζητάμε εδώ και τώρα την απόσυρση όλων κατηγοριών, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της συλλογικής διεκδίκησης!

Το ΔΣ.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

Παράρτημα Εύβοιας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!