Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη για το θέμα της καταγγελίας στην αστυνομία μητέρας για την απόπειρα αρπαγής της κόρης της

Νέα εξέλιξη είχαμε αναφορικά με την πρωινή επίσημη καταγγελία στην αστυνομία της μητέρας μαθήτριας στην Αρτάκη ότι ένα γκρι βαν επιχείρησε να προβεί σε αρπαγή της κόρης της. Επικοινώνησε μαζί μας ο άνθρωπος που κατέχει το αυτοκίνητο και είναι επαγγελματίας της περιοχής ο οποίος εμφανίστηκε νωρίτερα στην αστυνομία λέγοντας ότι είναι κάτοχος του γκρι βαν που κατήγγειλε η μητέρα .

Δήλωσε όπως και στο evia online ότι είναι κάτοικος της περιοχής και δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Μάλιστα εν συνεχεία συνέχεια μετέβη και στην Ασφάλεια Χαλκίδας. Οσον αφορά στο συμβάν μας δήλωσε ότι περνούσε τυχαία από τον συγκεκριμένο δρόμο επειδή το επάγγελμά του περιλαμβάνει και μεταφορές και ότι ουδέποτε είπε κάτι στο παιδί.

Μάλιστα μας επεσήμανε ότι εξυπηρέτησε στο αντικείμενό του τον πατέρα του κοριτσιού την προηγούμενη μέρα και ότι δεν σχετίζεται με τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Κάποια στιγμή γνωστοί του τον ενημέρωσαν πως τα αρχικά στοιχεία από την πινακίδα του κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η επικοινωνία μας με τον κύριο που έχουμε στην διάθεσή μας τα στοιχεία του διήρκησε αρκετή ώρα ενώ μας είπε ότι του ζήτησε συγνώμη η μητέρα για την παρεξήγηση. Μαζί μας επικοινώνησε και η μητέρα που επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. Μακάρι να ίσχυε η εξέλιξη αυτή και στα άλλα τρία περιστατικά που είχαμε. Δυστυχώς οι καταγγελίες που έγιναν πριν λίγες μέρες στην αστυνομία δεν έχουν ανακληθεί .

Υπενθυμίζουμε ότι από την στιγμή που το evia online αποκάλυψε το περιστατικό της απόπειρας αρπαγής ανήλικης μαθήτριας στο χωριό χωριό Τριάδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων . ακολούθησαν 2 ακόμα παρόμοια συμβάντα στην περιοχή της Λίμνης στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας. Οι γονείς είναι αναστατωμένοι και ανησυχούν.

Ήδη οι περιγραφές που έχουν στα χέρια τους από τα παιδιά, ενός άντρα γύρω στα 50, κοντό, με καστανά αραιωμένα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, με μικρό μουστάκι που μιλούσε κανονικά άριστα Ελληνικά, όπως και οι περιγραφές των υπολοίπων έχουν μπεί στις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας, Ταυτόχρονα σκανάρονται και τα αυτοκίνητα, ένα γκρι βαν χωρίς πινακίδες , ένα μαύρο τζιπ όπως και ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, με φιμέ τζάμια που ήταν χαμηλωμένο και είχε χοντρή εξάτμιση σύμφωνα με τις αρχικές καταγγελίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online η ΕΛ.ΑΣ. – παρά την σιγή για το θέμα αυτό που τηρεί- έχει επεξεργαστεί ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης τυχόν νέων προσπαθειών αρπαγής παιδιών.

Οι κάμερες που υπάρχουν στα λιμάνια όπως και στις γέφυρες που συνδέουν την Εύβοια με την ηπειρωτική αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία των διαδρομών έχουν ξεσκονιστεί. Ταυτόχρονα πέραν των εντολών που έχουν δοθεί στα κατά τόπους τμήματα για αυξημένη επαγρύπνηση υπάρχουν αυτοκίνητα της ασφάλειας που σαρώνουν το οδικό δίκτυο κυρίως μετά το μεσημέρι.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!