Χαλκίδα: Πως συνέβη το ατύχημα με το ιστιοφόρο στην γέφυρα του Ευρίπου-Τι είπε ο ιδιοκτήτης-Οι ζημιές και η τύχη “βουνό” των επιβατών (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 25/10, όταν ιστιοφόρο όπως μετέδωσε πρώτο με βίντεο το evia online επιχείρησε να περάσει από την Γέφυρα του Ευρίπου, τη στιγμή όμως που ήταν κλειστή για τη διέλευση των πλοίων. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το κατάρτι του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου στις Αρχές, η μηχανή του πλοίου έσβησε ενώ με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τον παρασύρουν τα ρεύματα. Ευτυχώς λόγω καθαρής τύχης, δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβαίνοντες, που είναι όλοι τους αλλοδαποί. Υπάρχουν μόνο κάποιες υλικές ζημιές . Συγκεκριμένα, έχουν καταστραφεί τα φώτα που είναι πάνω στη γέφυρα, από την πλευρά της Ευβοϊκής ακτής.

Το λιμενικό έσπευσε άμεσα και με ρυμουλκό μεταφέρουν το Ιστιοφόρο στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας. Περαστικοί έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα, ενώ να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται ατυχήματα με πλοία. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τόσο η Αστυνομία όσο και το Λιμενικό, έτσι ώστε να καταγράψουν το συμβάν και να κάνουν την απαραίτητη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!