Χαλκίδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που βασάνισε το άλογο – Η πορεία των ερευνών και τα δεδομένα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη – Συγκλονίζει την Εύβοια ο αποτρόπαιος θάνατος αλόγου, που βρέθηκε νεκρό το βράδυ της Παρασκευής 18/8 στην Χαλκίδα και σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός του ήταν βασανιστικός.

Όπως διαπιστώθηκε και από αστυνομικούς, άλογο βρέθηκε νεκρό στο οδόστρωμα πλησίον πρόχειρων καταλυμάτων ημεδαπών Ρομά, τα οποία απουσίαζαν από το σημείο. Επιπλέον αλυσίδα και σχοινί ήταν τυλιγμένο στο στόμα και στο λαιμό του αλόγου και το συγκρατούσαν δεμένο σε στύλο ηλεκτροφωτισμού ενώ δίπλα στον νεκρό άλογο υπήρχαν κόπρανα και ποσότητα αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, έχουν μια πρώτη εικόνα ορισμένων δεδομένων, που επεξεργάζονται τσεκάροντας πληροφορίες και πρόσωπα καθώς γνωρίζουν ότι το θέμα πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ώστε να τιμωρηθεί ο απάνθρωπος δράστης και οι τυχόν συνεργοί του παραδειγματικά . Οι επόμενες μέρες θα είναι κομβικές στην προσπάθεια αυτή.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!