Χαλκίδα -Αποκλειστικό: Ανατροπή – στο ατύχημα με το ιστιοφόρο στην γέφυρα του Ευρίπου- (Βίντεο) Υπεύθυνος ο καπετάνιος που συνελήφθη -10 οι επιβαίνοντες-Όλες οι λεπτομέρειες

Βασικό θέμα συζήτησης παραμένει στις παρέες- όχι μόνο στα καταστήματα στην γέφυρα- οι συγκλονιστικές εικόνες της σύγκρουσης του σκάφους, στην γέφυρα Ευρίπου, που αποτύπωσε σε βίντεο πρώτο το evia online από απόσταση αναπνοής κυριολεκτικά, δείχνοντας το μέγεθος της έντασης και τα καταστροφικά αποτελέσματα όταν παρασύρθηκε από τα ρεύματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online μετά από έλεγχο που έγινε στο ιστιοπλοϊκό δεν διαπιστώθηκε καμία μηχανική βλάβη όπως ήταν η αρχική εκδοχή του Καναδού κυβερνήτη που προφανώς θέλησε να αποσείσει τις ευθύνες του . Οι εννέα επιβάτες όλοι αλλοδαποί ελβετικής και γαλλικής υπηκοότητας δεν τραυματίστηκαν ευτυχώς . Αλλά ήταν πολύ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους που έσπασε το ιστίο, γιατί αν είχε κολλήσει τότε το πιο πιθανό. θα ήταν να είχε ανατραπεί το σκάφος και οι επιβαίνοντες να είχαν την τύχη άλλου σκάφους που προ πολλών ετών κόλλησε και βυθίστηκε.

Ο καπετάνιος είχε δηλώσει διέλευση όταν θα άνοιγε η γέφυρα μαζί με άλλο ένα σκάφος αλλά προφανώς απο λάθος υπολογισμό λόγω των ισχυρών ρευμάτων δεν πήρε την σωστή κλήση για να περάσει και έτσι έπεσε πάνω στην γέφυρα. Ο κυβερνήτης συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης ζωής σε κίνδυνο και την πρόκληση ναυαγίου. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος .

Σήμερα το πρωί το σημείο της ιχθυόσκαλας όπου βρίσκεται το τσακισμένο σκάφος επισκέφθηκαν εμπειρογνώμονες όπου το evia online εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες όπως και τα ξημερώματα που κατέφτασε .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!