Χαλκίδα: 12 χρόνια κάθειρξη σε 36χρονο για 6 βαριά αδικήματα -θύμα του ένα κοριτσάκι 13,5 ετών!!! (Οι απεχθείς πράξεις του-Το ιστορικό του τρόμου)

Χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Χαλκίδας (τρεις τακτικοί δικαστές και τέσσερις ένορκοι) καταδικάστηκε σήμερα ένας 36χρονος Χαλκιδαίος που είναι μάλιστα πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Λίγο μεγαλύτερο ήταν το θύμα του.

Ένα ανήλικο κορίτσι που έπαθε εμμονή μαζί του όταν το γνώρισε λόγω παρέας που έκανε ένας ανηψιός του. Εκείνος ήταν 32 ετών. Τότε ξεκίνησε το σκηνικό του τρόμου για την μικρή που κατέληξε σε μία κόλαση που γνώρισε στην αρχή της ζωής της. Περιελάμβανε απειλές βία και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Έφτασε στο σημείο προηγουμένως αφού την φωτογράφισε χωρίς την συναίνεσή της σε άσεμνη πόζα να την αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Instagram ώστε να εμφανιζόταν ως ανάρτηση δική της.

Το κατηγορητήριο, σε βάρος του ήταν βαρύτατο:

Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.
Αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης τρίτου, τελεσθείσα άπαξ.
Μετάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα.
Παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.
Παράνομη κατακράτηση.
Απειλή κατ’ εξακολούθηση.


Το Μικτό Δικαστήριο υιοθέτησε τη πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας και έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και για τις έξι πράξεις του κατηγορητηρίου, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Η συνολική ποινή που του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ήταν 12 έτη κάθειρξη, ενώ για την ανάρτηση της φωτογραφίας στο Instagram) του επιβλήθηκε, χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Το Δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα η έφεση του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πάλι στη φυλακή πού βρισκόταν λόγω της προφυλάκισης ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!