Έφυγε από την ζωή γνωστός τραγουδιστής

Άρχισε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια, και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών. Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, η Μαίρη Βάσσου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Χαρά Βέρρα και ο Αντύπας.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 60 ετών, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (20/01) από την οικογένειά του, ο τραγουδιστής, Χάρης Κωστόπουλος.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση της οικογένειας του Χάρη Κωστόπουλου στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook, αναφέρεται: «Με μεγάλη θλίψη σάς ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος, Χάρης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και πού θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας».

Ακόμα, επισημαίνεται το εξής: «Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειές τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».

Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος
Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια: Τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική αφού παίζει πιάνο και τραγουδά.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ραφαήλ. Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους και είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστραλία και οι ΗΠΑ.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα». Μάλιστα, το 1999, ο Χάρης Κωστόπουλος συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Δύο ξένοι».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!