Βρέθηκε η Ευβοιώτισσα που είχε χαθεί στην Αθήνα (Όλες οι λεπτομέρειες)


Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 33χρονης Μήττας Ειρήνης που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κυψέλης καθώς πριν από λίγο βρέθηκε λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας
Η αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν έληξε, όταν ένας πολίτης χάρις στην μεγάλη κινητοποίηση που είχε γίνει την αναγνώρισε και ενημέρωσε τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Για άλλη μια φορά η κινητοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών αποδείχθηκε καίρια στον άμεσο εντοπισμό ενός συνανθρώπου μας που βρισκόταν σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι θα βρίσκεται κοντά στην Μήττα Ειρήνη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.
Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!