Β. Εύβοια: Απίστευτη “ψαριά” – Δείτε τι βρέθηκε στο βυθό!

Στην Β. Εύβοια και συγκεκριμένα στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού βρίσκονται το διήμερο 27-28/4 τα μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, πραγματοποιώντας παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς, με σκοπό την απομάκρυνση απορριμμάτων από τις ακτές και τους βυθούς.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω» μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gamble και της ΑΒ Βασιλόπουλος για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Σήμερα Πέμπτη 27/4 βρέθηκαν στην παραλία των Ωρεών και στο λιμάνι του νέου Πύργου, με μια “ψαριά” που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τον καθαρισμό των συγκεκριμένων περιοχών, έβγαλαν στην επιφάνεια λάστιχα, μεταλλικά αντικείμενα, σωλήνες, μπουκάλια, τσίγκινα κουτάκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς!

Αύριο Παρασκευή 28-4, είναι προγραμματισμένο να βρεθούν για καθαρισμό στην παραλία Πευκίου. 

“Η δράση της isea σε συνέργεια με το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού αποδείχθηκε αναγκαία και όπως φαίνεται η «ψαριά» στο Νέο Πύργο ήταν μεγάλη.…και να μην ξεχνάμε ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων”, δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κοτζιάς

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!