Β. Εύβοια: Προβλήματα στο Κ.Υ Ιστιαίας καταγγέλλει δημότης

Προ ολίγου επισκέφθηκα το κέντρο υγείας Ιστιαίας για μία απλή πράξη, θέλοντας και μη πίσω από το παραβάν ευρισκόμενος άκουσα την συζήτηση κάποιων γιατρών ότι υπάρχει πρόβλημα ζεστού νερού σε κάποιο χώρο για τις ανάγκες της νοσηλείας και ότι θα αγοράσουν με δικά τους χρήματα τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα καλέσουν και ηλεκτρολόγο για την σύνδεση που χρειάζεται και θα πληρωθεί και αυτός από τους ίδιους.

Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους τους συμβούλους τους δημοτικούς και τους τοπικούς όλου του δήμου από τα Βασιλικά μέχρι την Λιχάδα και σας λέω μπορεί διοικητικά να μην έχετε ευθύνη και αρμοδιότητα για τήν εύρυθμη λειτουργία του κέντρου υγείας Ιστιαίας έχετε όμως ΗΘΙΚΉ υποχρέωση απέναντι στους δημότες που σας εξέλεξαν για να διοικησετε τον δήμο να αναλάβετε την ευθύνη αυτή που σας αναλογεί.

Ή ευθύνη για την λειτουργία του κέντρου υγείας σας ανήκει.

Όλοι ακόμα και εσείς κάποια στιγμή θα χρειαστείτε την ανάγκη του, ασχοληθείτε πραγματικά με τις ανάγκες του και την ομαλή λειτουργία του.

- Διαφήμιση -

Με την ευκαιρία της αλόγιστης κατά εμέ δαπάνης για λαμπάκια, δέντρα από τα Καρπάθια και λοιπό εορταστικό διάκοσμο μεριμνήστε για τα παραπάνω.

Ή λειτουργία του κέντρου υγείας Ιστιαίας θα πρέπει να είναι η πρώτη και η τελευταία μέριμνα όλων μας πόσο μάλλον η δική σας κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχε.

Αθανάσιος Ρητσίνης

Πηγή: Istiaianews

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!