Β. Εύβοια: Σε εξέλιξη ο συναγερμός για τους 384 επιβάτες του Super Star που βρίσκονται ακόμα στη θάλασσα

Η ταλαιπωρία των επιβατών είναι απίστευτη από χθες στις 11 το βράδυ. Οι άτυχοι επιβάτες κοιμήθηκαν στα σαλόνια και τα πατώματα του πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκόπελος – Βόλος. Ήταν αρόδου στο λιμάνι της ΑΓΕΤ με τους 384 επιβάτες να περιμένουν να αποβιβαστούν στο λιμάνι του Βόλου όπου όμως λόγω των προβλημάτων από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel αποφασίστηκε η αλλαγή προορισμού.
Γύρω στις 11:30 το πρωί, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι τελικά το πλοίο θα αναχωρήσει με προορισμό το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και από εκεί θα μεταφερθούν με λεωφορεία στον Βόλο.


Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου και εκτός από τους 384 επιβάτες, στα γκαράζ του βρίσκονται 104 αυτοκίνητα και έχει πλήρωμα 53 άτομα.
Έπλευσε με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι του Βόλου, εξαιτίας προβλήματος στον μηχανισμό της άγκυρας και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, έντασης έως 7 μποφόρ. Έφτασε τελικά στις 11 το βράδυ στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, για να αποφασιστεί σήμερα ότι θα αποβιβάσει τους επιβάτες στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!