Β. Εύβοια: Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου την Δευτέρα για την υλοποίηση του προγράμματος ανασυγκρότησης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες του Evia on line θα προεδρεύσει την Δευτέρα στις 12:00 σε σύσκεψη για την υλοποίηση του προγράμματος ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την ανασυγκρότηση της Βορείου Εύβοιας αποτυπώθηκε με την επίσκεψή του στην περιοχή όπου παρουσιάστηκε και ο οδικός χάρτης για την υλοποίηση του σχεδίου που παρουσίασε ο επικεφαλής της ανασυγκρότησης Σταύρος Μπένος.

Είχε προηγηθεί πριν λίγες μέρες η επίσκεψη στο νομό Ευβοίας του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη και του γραμματέα οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη . Αμφότεροι ενημερώθηκαν σε σύσκεψη στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για την πρόοδο των έργων που είναι σε εξέλιξη αλλά και εκείνων που είναι στην φάση του σχεδιασμού.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Evia on line ο Παύλος Μαρινάκης : “Η ΝΔ έχει υπερδιπλασιάσει τα κονδύλια για την ανάπτυξη της Εύβοιας . Είναι δεδομένο το προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας.”

Γεγονός είναι ότι στην Βόρειο Εύβοια έχουν δοθεί από την κυβέρνηση, οικονομικές ενισχύσεις άνω των 300 εκ ευρώ, στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τις πλημμύρες .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!