Β. Εύβοια: Τώρα -Δυναμικό παρών των Αγροτών στις κινητοποιήσεις -Απέκλεισαν δρόμο(φωτο)-Όλος ο σχεδιασμός τους

Δυναμικά συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι στη Β. Εύβοια όπου τάσσονται κατά των μέτρων που εξαγγέλθηκαν, καθώς δεν καλύπτουν τις ανάγκες των κλάδων τους. Σήμερα βρίσκονται όπως είχε αποκαλύψει το evia online απο νωρίς το πρωί στην Κήρινθο όπου απέκλεισαν εκ νέου συμβολικά το δρόμο.

 Ήδη από χθες το eviaonline ενημέρωσε αποκλειστικά για το πρόγραμμα των κινητοποίησεων. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 7/2 αποφάσισαν να κατέβουν στις πλατείες του Μαντουδίου, Τριάδας, Καρύστου και Ιστιαίας, ενώ οι υπόλοιπες περιοχές αναμένεται να συντονίσουν τις ενέργειές τους μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών και κτηνοτρόφων είναι σε πλήρη επικοινωνία και συντονισμό με την πανελλαδική επιτροπή, ενώ και αύριο Κυριακή 4/2, πρόκειται να κλείσουν και πάλι συμβολικά μεταξύ τον δρόμο στο ύψος της Κηρίνθου, όπου καλούν όλους τους φορείς το απόγευμα για να συντονίσουν τις κινήσεις τους, στο σημείο του μπλόκο.

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και όπως μας δήλωσαν χαρακτηριστικά ξεπερνά και εκείνη των κινητοποιήσεων του 2016.

Την Πέμπτη 8/2, στις 12 το πρωί μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας στην Χαλκίδα θα γίνει το Πανευβοϊκό Συλλαλητήριο με τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, σωματεία και συνεταιρισμούς.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο 

Δείτε το ψήφισμα που μοιράζουν στους πολίτες και τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!