Δήμος Ερέτριας: Ο Νίκος Γουρνής έκοψε το γόρδιο δεσμό και έλυσε το θέμα για την λειτουργία των καταστημάτων

Το δάκτυλο επί των τύπων των ήλων έθεσε ο δήμαρχος Νίκος Γουρνής στο θέμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των καταστηματαρχών σε Ερέτρια και Αμάρυνθο. Με αριστοτεχνικές κινήσεις έκοψε τον γόρδιο δεσμό και με απόφαση του τα καταστήματα μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά όλες τις Κυριακές του χρόνου, πέρα από τις θεσμοθετημένες από τον νόμο.
Από τη δημαρχιακή απόφαση εξαιρέθηκαν τα σούπερ μάρκετ, τα οποία μπορούν να λειτουργούν όλες τις Κυριακές το εξάμηνο Μάιος-Οκτώβριος, όπου η κίνηση στην περιοχή είναι αυξημένη.
Ο Νίκος Γουρνής κατέληξε σ΄ αυτή την απόφαση μετά σχετικές εισηγήσεις των Εμπορικών Συλλόγων Ερέτριας και Αμαρύνθου.

Η ανακοίνωση του Δήμου

Η επιθυμία του εμπορικού κόσμου της Αμαρύνθου και της Ερέτριας έγινε πράξη. Με απόφαση του δημάρχου Νίκου Γουρνή, τα καταστήματα της περιοχής μπορούν να δουλεύουν προαιρετικά όλες τις Κυριακές του χρόνου. Εξαίρεση αποτελούν τα σούπερ μάρκετ, τα οποία έχουν τη δυνατότητα της Κυριακάτικης λειτουργίας για τη χρονική περίοδο Μάιος-Οκτώβριος.
Στηρίζουμε τους επαγγελματίες του δήμου, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Σκοπός μας είναι αντέξουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε μια εποχή που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!