Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λουτρά – Νέα παρέμβαση του Γ. Μαραγιάννη-Τι λέει στον Γ. Κοντζιά

Έχει ξεσηκωθεί η Εύβοια στις περιοχές που θα κλείσουν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ . Διαμαρτυρίες και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έχει γίνει στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου . Στην Κάρυστο ο Δήμαρχος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους φορείς επισυνάπτοντας και τις διαμαρτυρίες των προηγούμενων ετών για την πρόθεσή τους. Στο Μαρμάρι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί μπροστά από το κατάστημα διαμαρτυρόμενοι. Στον δήμο Ιστιαίας Αιδηψού αποφασίστηκε σήμερα να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα.

Ο Γιάννης Μαραγιάννης έκανε νέα παρέμβαση σήμερα για το καυτό αυτό θέμα και στέλνει μήνυμα στον Γιάννη Κοντζιά :

Η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα  για τον συνδυασμό μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητη την πρόκληση και την υποβάθμιση των πολιτών του δήμου μας με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λουτρά Αιδηψού.

 Χαιρετίζουμε την σημερινή έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού Συμβουλίου για την απαράδεκτη ενέργεια και επαναλαμβάνουμε την απόφαση μας που κάναμε γνωστή από την χτεσινή ανακοίνωση μας, ότι ως δεύτερος τη τάξει συνδυασμός του νέου δημοτικού συμβουλίου, θα στηρίξουμε όλες τις αποφάσεις δράσης του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου.

 Για εμάς πέρα και πάνω από συμπεριφορές και παραταξιακά δεδομένα υπάρχει μόνο ένα δεδομένο.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!