Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Γ. Κοντζιάς-Έστειλε χρέη για νερό στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας -Χωρίς Φ. Ε. δεκάδες πολίτες-Γ. Μαραγιάννης:”Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια-Κρυφά και προεκλογικά η αποστολή”-ΝΤΡΟΠΗ! (Το έγγραφο)

Σάλος έχει προκληθεί στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, καθώς όπως αποδεικνύεται με έγγραφα, πολίτες δεν μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα, αφού ο Δήμος απέστειλε βεβαιωμένες οφειλές, για είσπραξη στην ΔΟΥ Χαλκίδας. Το εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύουμε στο evia online και αφορά δημοτικό σύμβουλο, η αποστολή των οφειλών, είχε γίνει προεκλογικά . Το ζητούμενο είναι εάν ο δήμος ενημέρωσε τους πολίτες ότι απέστειλε τις οφειλές, ή λόγω εκλογών το ξέχασε…

Δριμύτατη ήταν πάντως η επίθεση στον Γιάννη Κοντζιά του Γιάννη Μαραγιάννη που κάνει λόγο για αποφάσεις εν κρυπτώ ηθελημένες, λόγω των εκλογών και για προσωπείο του δημάρχου που καταρρέει.

Τα έργα και τις ημέρες του Δημάρχου τα καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή προεκλογικά . Δυστυχώς για τους συμπολίτες μας πριν αλέκτωρ φωνήσαι επιβεβαιωνόμαστε για το ψεύτικο προσωπείο που παρουσίαζε. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

Λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές είχαμε την Λουδοβίκεια απόφασή του Γ. Κοντζιά για αύξηση των δημοτικών τελών και κυρίως της ύδρευσης, με εξοντωτικές αυξήσεις, που τις πήρε πίσω πανικόβλητος από την καθολική αντίδραση όλων μας.

Τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις, για τους πολίτες που εν αγνοία τους και κρυφά λόγω των εκλογών, υποχρεώνονται να πληρώσουν ποσά που έχουν βεβαιωθεί στην ΔΟΥ Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν φορολογική ενημερότητα.

Πολύ φοβάμαι ότι τα έργα και οι ημέρες του δημάρχου του σκότους και των αυξήσεων μόλις άρχισαν να εμφανίζονται . Ο συνδυασμός μας ¨”Αλλάζουμε Τώρα” θα δώσει τον αγώνα του για την προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας εντός- και εκτός αν χρειαστεί- του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο λόγος μας θα είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και ΗΧΗΡΟΣ . ¨Όπως ακριβώς ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ είναι η παρουσία μας μέχρι σήμερα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!