Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού: Η Απόφαση κόλαφος κατά Γ.Κοντζιά -Παράνομες οι αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη (τα έγγραφα) -Γ. Μαραγιάννης ” και οι παρανομίες έχουν κοντά ποδάρια”

Της Μαρίας Καράπα

Υπήκοοι τι ήταν αυτό που έπαθε ο καλυτερότερος και ομορφότερος δήμαρχος της καρδιάς μας, Ιωάννης Κοντζιάς ο Α΄; Ωιμέ αλί αλί και τρισαλί, αδέρφια, πολίτες, πουλιά… κατά παράφραση της διαχρονικής επιτυχίας του ενός και μοναδικού Τόλη Βοσκόπουλου.

Τι χαστούκι ήταν αυτό που του έριξαν, οι ανίδεοι από νόμους και κανόνες της δημόσιας διοίκησης, που έχουν θρονιαστεί ως καρεκλοκένταυροι, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ; Τι νομίζουν δηλαδή ότι θα τσαλακώσουν, το καθαρότερο και χωρίς Botox πολιτικό πρόσωπο, της αυτοδιοίκησης, Ελλάδος, Βαλκανίων και Βαλτικής τουλάχιστον. Οι αγράμματοι τι έκαναν;

Έβγαλαν αν είναι δυνατόν, άκυρες τις αυξήσεις για τα δημοτικά τέλη, που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο το προηγούμενο, γιατί μεταξύ των άλλων ουσιωδών θεμάτων ήταν λέει και κολοβό. Από 14 που απαιτούντο για να υπάρχει σχετική πλειοψηφία, παρίσταντο μόλις 11 . Καταλαβαίνετε ευτυχείς υπήκοοι του Ιωάννη Κοντζιά του Μεγαλοπρεπή, ότι σφάλουν εσκεμμένα, καθώς κάνουν πως αγνοούν, ότι η ψήφος του ηγέτη της καρδιά μας, μετράει από μόνη της για 16 . Άρα 11+16 =27 όπου είναι η απόλυτη πλειοψηφία όπως ορίζει ο νόμος.

Αφού όταν παίζει, εικάζω το γνωστό 31 τις χρονιάρες μέρες, μόλις πιάνει η Δημαρχάρά μας 15 κερδίζει, αυθωρεί και παρά χρήμα. (Λέξη που ως γνωστόν του είναι αδιάφορη). Τόσο απλά. Αλλά αν νομίζουν ότι θα τον συγχίσουνε και θα του χαλάσουν τη ζαχαρένια του ματαιοπονούν. Έχει προγραμματίσει ο πολυχρονεμένος ηγέτης του τόπου- που μέρες να κόβει ο Θεός από όλους σας βρε και χρόνια να του δίνει- έκτακτη επιτροπή απόψε και εκεί θα δουν όλοι “πόσα απίδια πιάνει ο σάκος “.

Θα κάνουμε ένσταση βρε υπονομευτές . Διότι όσα ξέρει ο Κοτζιάς ο Α΄ δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Όπως δεν ήξερε προεκλογικώς ο κόσμος, βεβαίως βεβαίως, ότι θα κλαίει με τις αυξήσεις, μετεκλογικώς. Αλλά αυτό είναι αλλού Κοντζιά… Ευαγγέλιο! (Θου Κύριε φυλακήν τω στοματί μου).

Έχουμε τώρα και τον Γιάννη Μαραγιάννη, να αισθάνεται δικαιωμένος που τα έλεγε λέει και να επιτίθεται στον νομιμότερο όλων, δήμαρχο μας, με δήλωσή του στο evia online:

Οι υπεύθυνοι ταγοί του δημόσιου συμφέροντος στην αποκεντρωμένη διοίκηση ακύρωσαν τις παράνομες μετεκλογικές αυξήσεις, στα δημοτικά τέλη που επέβαλε, ο “Ελέω θεού” όπως νομίζει δήμαρχος των αυξήσεων Γιάννης Κοντζιάς . Δυστυχώς για αυτόν και οι παρανομίες έχουν κοντά ποδάρια. Ο συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή καταδίκασε την οριζόντια αύξηση των δημοτικών τελών.
Σήμερα που συγκαλεί πανικόβλητος εκτάκτως τη Δημοτική Επιτροπή θα ορθώσουμε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στην απόφαση προσφυγής που θα πάρει -λόγω πλειοψηφίας- που θα οδηγήσει και πάλι σε αυξήσεις, που ισοπεδώνουν τους συμπολίτες μας.
Παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μέσα από τα όργανα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού ή και εκτός αυτών αν απαιτηθεί για το συμφέρον των συντοπιτών μας και του Δήμου μας .”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!