Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας: Οι υφυπουργοί Ν. Ταχιάος και Χρ. Τριαντόπουλος σε συσκέψεις για τα έργα υποδομών με τον Γ. Τσαπουρνιώτη

Ανεβαίνει σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου μας η μελέτη ειδικού πολεοδομικού σχεδίου για το σύνολο του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Όλοι οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Στην συνέχεια θα γίνουν ενημερώσεις ανά ενότητα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε συνεργασία με τους πολίτες. Οι μηχανικοί οι οποίοι είναι οι κύριοι γνώστες του αντικειμένου έχουν τον πρώτο λόγο ώστε όταν η μελέτη του ειδικού πολεοδομικού σχεδίου έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση να έχει εξαντληθεί η διαβούλευση.

«Προχωράμε μπροστά με το βλέμμα μας στην νέα γενιά διορθώνοντας παθογένειες του παρελθόντος αλλά και δημιουργώντας ένα νέο πλαίσιο ανάπτυξης για τον τόπο μας!!! Παράλληλα σήμερα και αύριο τον Δήμο μας θα τον επισκεφθούν ο υφυπουργός υποδομών και μεταφορών κ Ταχιάος και ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας κ κλιματικής αλλαγής κ Τριαντόπουλος ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης των συντριπτικών ζημιών που άφησαν πίσω τους οι θεομηνίες Daniel κ elias» τόνισε ο δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!