Δήμος Χαλκιδέων: Δριμύ κατηγορώ του Γ. Σπύρου για τον Π. Καραμούζη-“Είχε ήδη μεταπηδήσει στην παράταξη της Ε. Βάκα”-

Επανήλθε ο Γιώργος Σπύρου, αφού μεσολάβησαν οι ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, στα όσα πρωτόγνωρα διαδραματίστηκαν την Μεγάλη Πέμπτη στο Συμβούλιο Λογοδοσίας του Δήμου Χαλκιδέων.

Τότε που ο αντιπρόεδρος ο οποίος εκτελούσε χρέη προέδρου Πάνος Καραμούζης, υιοθέτησε την άποψη του αναρμόδιου δικηγόρου περί προσωπικών δεδομένων, ότι υπήρχε κώλυμα -λόγω προσωπικών δεδομένων -να αναφερθεί το όνομα του site που έχει λάβει με απευθείας αναθέσεις, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δημόσιο χρήμα, από την Έλενα Βάκα και τουλάχιστον 4 επικεφαλής δημοτικών επιχειρήσεων!

Γιατί άραγε να θέλει να αποφύγει την δημοσιότητα η ιδιοκτησία του site που έστειλε εξώδικο και να συναινεί σιωπηρώς και η Δήμαρχος;

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Σπύρου που διέγραψε ουσιαστικά μέσα στη συνεδρίαση τον Π. Καραμούζη πριν αποχωρήσει, καταγγέλλοντάς τον.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες, αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε από το συμβούλιο λογοδοσίας, (το οποίο εξελίχθηκε σε παρωδία) και να λάβουμε την επακόλουθη απόφαση διαγραφής από την παράταξή μας του προεδρεύοντος σε αυτό Σωτήριου Παναγιώτη Καραμούζη, ο οποίος είχε προηγουμένως πλήρως εναρμονιστεί με τις μεθόδους και τις αυταρχικές πρακτικές της δημάρχου.
Πρακτικά είχε ήδη μεταπηδήσει στην παράταξή της.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!