Δήμος Χαλκιδέων- Αρτάκη: Σημαντική Δράση αγωγής υγείας για μαθητές του 3ου Δημοτικού σχολείου

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αρτάκης συμμετείχαν στη δράση αγωγής υγείας
α) «Μεγαλώνοντας αλλάζω. Τι μου συμβαίνει; (για κορίτσια) & β) «Μεγαλώνοντας αλλάζω. Τι μου συμβαίνει; (για αγόρια)» με εισηγήτριες τις:


1) Μαριάννα Γκέκου (Μαία Msc Κέντρο Υγείας Χαλκίδας) & 2) Στρουμπούλη Ελένη (Νοσηλεύτρια -Επισκέπτρια Υγείας στο Κέντρο Υγείας Χαλκίδας).
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Χαλκίδας, μετά από έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, και είχε ως σκοπό την ενημέρωση των μαθητών/τριών σε ζητήματα που τους απασχολούν ή θα τους απασχολήσουν στη διάρκεια της εφηβείας τους. Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, συζήτησαν με τις εκπαιδεύτριες και έλυσαν πολλές από τις απορίες τους.
Ευχαριστούμε θερμά τις εισηγήτριες κ. Γκέκου και κ. Στρουμπούλη για την ενημέρωση των παιδιών και για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄ τάξης κ. Βάγια Ηλία και κ. Στραβέλα Ελένη, για την υποστήριξή τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!