Τον ρώτησε αν στέλνει όργανα στο εξωτερικό – «Δεν είμαι κούριερ» απάντησε ο γιατρός – Η κατηγορούμενη «δεν είχε ποτέ την αγωνία του θρήνου που βλέπω σε άλλους γονείς» κατέθεσε
Τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο η κόρη της Τζωρτζίνα νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου περιέγραψε ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις της προέδρου του δικαστηρίου.
«Έχεις ένα παιδί ξαπλωμένο σε κρεβάτι εντατικής. Εκεί περιμένεις άλλες αντιδράσεις από τους γονείς, όχι αυτό που βλέπαμε σε αυτή τη μητέρα. Έγινε μια τέτοια συζήτηση με τη μητέρα, προφανώς κατάλαβε ότι παρατηρούμε τη συμπεριφορά της και χαρακτηριστικά μου είπε: “παγοκολώνα θα με βλέπετε γιατί έχω περάσει πολλά”. Όμως αυτό δεν είναι το σύνηθες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιάδης, ο οποίος ρωτήθηκε και για την κεταμίνη και αν η ουσία αυτή είχε χορηγηθεί στο παιδί κατά την παραμονή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου. «Στην προσπάθεια να έχουμε καλύτερη καταστολή δοκιμάζουμε αρκετά φάρμακα, δώσαμε, δεν τη φοβόμαστε. Στα χέρια τα δικά μας είναι ασφαλής. Έχει κάποιες παρενέργειες, είναι ένα φάρμακο που κάνει σιελόρροια» ανέφερε ο κ. Ηλιάδης, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια ουσία «που δεν τη βρίσκεις έξω και είναι κλειδωμένη σε ειδικούς χώρους στα νοσοκομεία».
Η ερώτηση Κούγια για το εάν «στέλνει όργανα παιδιών στο εξωτερικό»
Ακόμη, ο κ. Ηλιάδης απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως της έδρας είπε, πως από το ιστορικό που παρέλαβε από το Καραμανδάνειο, προκύπτει ότι οι γιατροί ειδοποιήθηκαν με καθυστέρηση δεκαλέπτου περίπου «από τον φροντιστή», δηλαδή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για την ανακοπή που υπέστη το κοριτσάκι της.
Η εξέταση του μάρτυρα θα συνεχιστεί στις 25 Απριλίου ενώ κάποιες ερωτήσεις του υπέβαλε σήμερα και ο συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας ρώτησε τον μάρτυρα για τον ρόλο του στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και «αν στέλνει όργανα παιδιών στο εξωτερικό για μεταμοσχεύσεις». Η ερώτηση προκάλεσε εκνευρισμό στον μάρτυρα, ο οποίος απάντησε: «Δεν είμαι κούριερ να μεταφέρω όργανα, είμαι συντονιστής μεταμοσχεύσεων και είμαι περήφανος για αυτό».
Ενδεικτικά κάποιες από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον κ. Ηλιάδη από την έδρα για τους γονείς του παιδιού και δη τη μητέρα του Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν ως εξής:
Πρόεδρος: Η επικοινωνία σας με τους γονείς πως ήταν;
Μάρτυρας: Ο πατέρας με ρωτούσε πάντα. Με ρωτούσε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για το παιδί. Η μητέρα πιο πολύ με άκουγε, πάντα με χαμηλωμένο το κεφάλι. Δεν είχε ποτέ την αγωνία του θρήνου που βλέπω πάντα σε όλους τους γονείς. Ήταν μια αντίδραση που δεν ήταν ταυτόσημη με το μέγεθος της σοβαρότητας της κατάστασης. Με την πληροφορία που δίνεις στη μητέρα περιμένεις άλλες αντιδράσεις. Σας θυμίζω ότι μιλούσαμε για μεγάλη πιθανότητα θανάτου όταν ήρθε το παιδί..
Πρόεδρος: Θυμάστε αν σας είπε η μητέρα τι δουλειά έκανε; Αν είχε γνώσεις νοσηλευτικής;
Μάρτυρας: Διάχυτα στη Μονάδα ακούστηκε αυτή η πληροφορία. Μπορεί να το μοιράστηκε με κάποια νοσηλεύτρια. Γνώριζα ότι είχε κάποιο πτυχίο βοηθού νοσηλευτή.
Πρόεδρος: Έχετε πει ότι και οι νοσηλεύτριες παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά από τη μητέρα… Τι σας έχουν πει;
Μάρτυρας: Πρόκειται για έμπειρες νοσηλεύτριες που έχουν γνώση… Πράγματι υπήρξαν αναφορές ότι υπάρχει ένα συναίσθημα το οποίο δεν δικαιολογούσε την εικόνα που βλέπαμε στο παιδί. Έχεις ένα παιδί ξαπλωμένο, σε κρεβάτι εντατικής. Εκεί περιμένεις άλλες αντιδράσεις από τους γονείς, όχι αυτό που βλέπαμε σε αυτή τη μητέρα. Έγινε μια τέτοια συζήτηση με τη μητέρα, προφανώς κατάλαβε ότι παρατηρούμε τη συμπεριφορά της και χαρακτηριστικά μου είπε «παγοκολώνα θα με βλέπετε γιατί έχω περάσει πολλά». Όμως αυτό δεν είναι το σύνηθες.
Πρόεδρος: Υπάρχουν γονείς που μπορεί να μην κλαίνε αλλά εκδηλώνονται με άλλες ενέργειες;
Μάρτυρας: Άλλοι γονείς μας ρωτάνε εναγωνίως αν μπορούν να πιάσουν έστω το χέρι του παιδιού τους… Η συμπεριφορά που βλέπαμε εμείς ήταν μη αναμενόμενη.
Τα επισκεπτήρια και οι ερωτήσεις για άλλα παιδιά
Πρόεδρος: Πότε γινόταν το επισκεπτήριο στην εντατική;
Μάρτυρας: Μισή ώρα το πρωί και μισή ώρα το απόγευμα. Στα επισκεπτήριά της ήταν πολύ τυπική. Το έχω δει εγώ ο ίδιος με τα μάτια μου. Ήταν τυπική στα ωράρια, δεν ήταν μια μητέρα εξαφανισμένη. Μάλιστα όταν ξεκινούσε η αποκατάσταση περισσότερο, την αφήναμε να κάθεται και στον χώρο αναμονής για να αρχίσουν σιγά – σιγά να καταλαβαίνουν το παιδί τους.
Πρόεδρος: Λέτε ότι σας έκανε εντύπωση ότι ο πατέρας ρωτούσε συνέχεια για το παιδί, ενώ από τη μητέρα δεν βλέπατε ενδιαφέρον αλλά αντίθετα σας ρωτούσε για αλλά παιδάκια που έχετε χειριστεί…
Μάρτυρας: Πίσω από το γραφείο μου υπάρχουν φωτογραφίες με παιδάκια που έχουν περάσει πολύ δύσκολα και επέζησαν. Υπήρξε μια διαφοροποίηση με τη μητέρα. Περίμενα να μου πει «τι θα γίνει με το παιδί μου γιατρέ;»… Ο πατέρας μου έλεγε μέχρι και αν μπορεί να γίνει εγχείρηση στο παιδί. Δεν υπήρχε αυτή η αγωνία που ένιωθα πάντα από τον πατέρα. Η μητέρα με ρωτούσε για ένα συγκεκριμένο παιδάκι που είχε σοβαρά προβλήματα, έκανε καιρό να μιλήσει και να περπατήσει. Οι ερωτήσεις ήταν για το αν το παιδί κατάφερε να μιλήσει ή αν τελικά περπάτησε.
Πρόεδρος: Η μητέρα εκπαιδεύτηκε για τη γαστροστομία;
Μάρτυρας: Ναι. Είχε εκπαιδευτεί γιατί τα φάρμακα και η τροφή ήταν καθημερινά.
Πρόεδρος: Τι ρωτούσε η μητέρα στην επικοινωνία σας μέσω Viber;
Μάρτυρας: Ήταν μια αυστηρή επικοινωνία που περιοριζόταν στα ιατρικά θέματα της μικρής. Με μηνύματα πολύ καλά γραμμένα, με ιατρικούς όρους. Σε τέτοιο βαθμό που δεν έχω ξαναδεί και ούτε το περίμενα. Οι διάλογοι αυτοί είναι στη διάθεση σας. Ήταν επιθυμία μου να κρατήσω τη στενή σχέση με τη μητέρα για όλα όσα σας ανέφερα.
«Ανεξήγητα φαινόμενα»
Στη συνέχεια ο κ. Ηλιάδης δέχθηκε ερωτήσεις από την πρόεδρο για τα αναφερόμενα από τη μητέρα επεισόδια που παρουσίαζε το παιδί στον θάλαμο της κλινικής και όχι όταν βρίσκονταν στην εντατική. Όπως είναι γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθ’ υπόδειξη του κ. Ηλιάδη κινηματογραφούσε την Τζωρτζίνα προκειμένου εκείνος να δει με τη σειρά του στα βίντεο τα επεισόδια που η μητέρα του ανέφερε.
Πρόεδρος: Από τις 19/1/22 έως της 26/1/22, τα επεισόδια που αναφέρθηκαν, σπασμοί που υποχωρούσαν αυτόματα, διαπιστώθηκαν από τους γιατρούς;
Μάρτυρας: Εγώ μπορώ να σας πω για εμένα και τους συναδέλφους της Μονάδας. Δεν διαπιστώθηκε τίποτα. Μελέτησα όμως πολλές ώρες τα βίντεο της μητέρας. Με κανέναν τρόπο δεν παρουσιάζουν επιληπτική κατάσταση ή σπασμούς. Δείχνουν ένα παιδί που κλαίει και υπάρχουν κάποιες εναλλαγές που μου έκαναν εντύπωση. Το μόνιτορ πίσω δείχνει ταχυκαρδία και υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα. Σε μια από τις εισαγωγές καταγράφηκε αυξημένη τροπονίνη. Μου έκανε εντύπωση. Εντυπωσιακά είχε μια πτωτική τάση μέσα σε λίγα 24ωρα και μηδενίζεται. Αυτό μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση και κατέληξα ότι είναι μια δυσπραγία της καρδιάς σε κάτι. Ένα περιστατικό με έλλειψη οξυγόνου φέρνει ταχυκαρδία.. Το αμέσως επόμενο που βλέπεις είναι η βραδυκαρδία. Ένα υποξικό συμβάν φέρνει ταχυκαρδία και μετά βραδυκαρδία. Εγώ αυτό το αποδίδω στην έλλειψη οξυγόνου στην καρδιά με τρόπο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Παράλληλα η γιατρός είδε διαστολή στην κόρη του ματιού. Αν κάποιος πάρει φάρμακα, υπάρχουν ουσίες που διαστέλλουν την κόρη. Υπάρχουν πάρα πολλά κατασταλτικά φάρμακα που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα. Υπάρχει η κεταμίνη που χαρακτηριστικά κάνει διαστολή της κόρης και ταχυκαρδία και έπειτα βραδυκαρδία. Γιατί μετά το παιδί επανερχόταν.
Πρόεδρος: Πως γίνεται το παιδί στην κλινική να έχει επεισόδια, σύμφωνα με τη μητέρα, και να έρχεται στην εντατική και να μην συμβαίνει τίποτα; Αυτό έγινε τρεις φορές…
Μάρτυρας: Σας είπα… είχα κόκκινες σημαίες. Μια από αυτές ήταν και αυτό. Όταν το παιδί είναι μακριά από τον φροντιστή και είναι καλά, είναι κόκκινη σημαία για τη διαταραχή που σας ανέφερα (Μινχάουζεν). Είχα μεγάλη αγωνία και έχω καταγράψει όλη την παραμονή του παιδιού στην εντατική. Ήταν τόσο καλά το παιδί! Τόσο ήρεμο το παιδάκι… Μάλιστα ένα βράδυ κάλεσα βίντεο κλήση στη μητέρα και τραγουδούσαμε με το παιδί…
Η επίσκεψη στον ψυχίατρο
Πρόεδρος: Όταν ήρθαν οι γονείς μετά το ψυχίατρο τον κ. Αλεξόπουλο, ποιος από τους δυο σας μίλησε;
Μάρτυρας: Ο πατέρας είχε τον κύριο λόγο και μου είπε ότι «σας παρακαλώ η γυναίκα μου δεν είναι τρελή».
Πρόεδρος: Σας είπε κάτι εσάς ο ψυχίατρος, κ. Αλεξόπουλος;
Μάρτυρας: Ότι η μητέρα δεν έχει οξύ ψυχωσικό, εγώ ήθελα να το αποκλείσω.
Πρόεδρος: Όταν η μητέρα σας έστειλε αυτά τα τρία βίντεο μέσω viber σας είπε γιατί εστίαζε στο μόνιτορ και όχι στο παιδί;
Μάρτυρας: Όχι.
Η κεταμίνη
Όπως ήταν αναμενόμενο, μάρτυρας δέχθηκε στην συνέχεια σειρά ερωτήσεων για την ουσία κεταμίνη, με την οποία, σύμφωνα με την κατηγορία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποπειράθηκε να δολοφονήσει την κόρη της στο Καραμανδάνειο (προκαλώντας της την ανακοπή) και τελικά τη δολοφόνησε με την ίδια ουσία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα.
Πρόεδρος: Για να πάμε στη κεταμίνη. Την γνωρίζετε;
Μάρτυρας: Ναι, να σας απαντήσω με ένα παράδειγμα. Προχθές στην εφημερία μας ένα παιδάκι είχε έντονο βροχικό άσθμα και του χορηγήθηκε κεταμίνη, σώθηκε η ζωή του. Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο με πολλές εφαρμογές που είναι στην ιατρική φαρέτρα μας. Είναι ένα φάρμακο κλειδωμένο στον ειδικό χώρο όλων των Μονάδων. Γίνεται πρωτόκολλο παραλαβής – παράδοσης, είναι ένα όπλο που χρησιμοποιείται στην επείγουσα διασωλήνωση παιδιών με βροχικό άσθμα. Είναι φάρμακο που μπορεί να χρησιμεύσει κατά την εισαγωγή στην αναισθησία, άρα είναι κάτι που του βάζουμε σε αυτές τις ιατρικές πράξεις.
Πρόεδρος: Χορηγήσατε στη Τζωρτζίνα κεταμίνη;
Μάρτυρας: Στην προσπάθεια να έχουμε καλύτερη καταστολή δοκιμάζουμε αρκετά φάρμακα, δώσαμε δεν τη φοβόμαστε. Στα χέρια τα δικά μας είναι ασφαλής. Έχει κάποιες παρενέργειες. Είναι ένα φάρμακο που κάνει και σιελόρροια. Αν κάποιος δώσει κεταμίνη για να κάνει διασωλήνωση στο στόμα του ασθενούς κάνει σάλια και πρέπει να προηγηθεί άλλο φάρμακο για να στεγνώσει το παιδί από το φάρμακο. Είναι καλό φάρμακο με καλά αποτελέσματα. Αρκετά ασφαλές. Μπορεί ο γιατρός ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει να χορηγήσει τη δόση. Αν την χορηγήσει γρήγορα μπορεί να έχει και αναπνευστική ανακοπή. Μεταβολίζεται, δεν παραμένει πολύ ώρα στον οργανισμό. Η κεταμίνη στην Ελλάδα είναι ένα συγκεκριμένο το φάρμακο είναι μόνο πρωτόκολλο από τον ΙΦΕΤ, δεν μπορείς να το βρεις πουθενά, υπογράφει ο γιατρός όταν το παίρνει.
Πρόεδρος: Αν δοθεί παραπάνω τι συμβαίνει;
Μάρτυρας: Μου έχει τύχει να δώσω κεταμίνη και να έχω αναπνευστικό ars, ο γιατρός πρέπει να έχει γνώσεις ανάνηψης.
Εισαγγελέας: Αν χορηγηθεί κεταμίνη σε λιγότερη δόση από αυτή που προβλέπεται ποια είναι τα συμπτώματα; Μπορεί να προκαλέσει εμετό, πτώση οξυγόνου;
Μάρτυρας: Βεβαίως ,κατεξοχήν αλλά και αύξηση των αναπνοών και ταχυκαρδία.
Εισαγγελέας: Γνωρίζετε πως αποβάλλεται από τον οργανισμό;
Μάρτυρας: Δεν είναι κομμάτι που αφορά, αλλά στην Μονάδα μας επιλέγουμε φάρμακα που μεταβολίζονται γρήγορα.
Η Πισπιρίγκου «καθυστέρησε να καλέσει σε βοήθεια»
Εισαγγελέας: Μπορείτε να μας πείτε αν υπήρξε καθυστέρηση στη δράση κάποιου επαγγελματία υγείας όταν το παιδί έπαθε την ανακοπή στο Καραμανδάνειο;
Μάρτυρας: Θα σας πω αυτά που μου δόθηκε από το ιστορικό. Η ΚΑΡΠΑ αν ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή που γράφει, για εμένα εκ του αποτελέσματος φαίνεται να υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση του φροντιστή προς τρίτα άτομα να καλέσει σε βοήθεια. Να φωνάξει «βοήθεια, βοήθεια το παιδί μου πεθαίνει». Αυτός ο χρόνος κόντεψε τα δέκα λεπτά, πιθανολογώ από τις γνώσεις μου ότι ο χρόνος που ενημέρωσε ο φροντιστής (σ.σ. δηλαδή η μητέρα του κοριτσιού στη προκειμένη περίπτωση) είναι μεγάλος.
Εισαγγελέας: Η μητέρα σας εξέφρασε ποτέ την αγωνία της, γιατί συνέβη αυτό στο παιδί της; Γιατί έπαθε ανακοπή τόσο αιφνίδια; Είχε αυτή την απορία ; Το εναρκτήριο είναι εκεί…
Μάρτυρας: Υπήρχε πάντα στις συζητήσεις μας αλλά όχι εμφατικά θα έλεγα….
«Είχαμε προσπαθήσει να φέρουμε κοντά τη μητέρα με το παιδί»
Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις της εισαγγελέα σχετικά με τη σχέση μητέρα παιδιού, ο κ. Ηλιάδη ανέφερε ότι εκεί στο νοσοκομείο Πατρών «είχαμε προσπαθήσει να την φέρουμε κοντά με την Τζωρτζίνα».
Εισαγγελέας: Η μητέρα είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει αυτή την ευφορία με το παιδί όπως εσείς που τραγουδούσατε μαζί της;
Μάρτυρας: Είχαμε προσπαθήσει να φέρουμε κοντά τη μητέρα με το παιδί, δώσαμε την άδεια να κατέβουν στον έξω χώρο …
Πρόεδρος: Μετά από ένα τέτοιο γεγονός οι γονείς δεν έρχονται αυτόματα πιο κοντά με το παιδί;
Μάρτυρας: Όταν αποσωληνώθηκε το παιδί, ήθελα μια πιο στενή επαφή της μητέρας και του παιδιού, ήθελα το παιδί να είναι με τη μητέρα του.
Πρόεδρος: Σε άλλους γονείς κάνετε την ίδια προσπάθεια;
Μάρτυρας: Όχι, έρχεται από μόνο του. Πολλές φορές τα δίνουμε στην αγκαλιά των παιδιών γιατί φοβούνται. Βγάζουμε τα καλώδια και τους τα δίνουμε.
«Δεν είμαι κούριερ»
Στη συνέχεια, ερωτήσεις στον κ. Ηλιάδη υπέβαλλε ο συνήγορος της κατηγορουμένης
Κούγιας: Φημίζεστε παγκοσμίως ότι στέλνετε όργανα για μεταμοσχεύσεις στο εξωτερικό είναι αλήθεια;
Μάρτυρας: Ο Ηλιάδης δεν είναι κούριερ να μεταφέρει όργανα, είμαι συντονιστής μεταμοσχεύσεων και είμαι περήφανος για αυτό και με έχει τιμήσει η Πολιτεία. Ό,τι είπε ο συνήγορος είναι προσβολή και απαιτώ να το ανακαλέσει. Είναι προσβολή στις μητέρες και τους γονείς που έχουν δώσει όργανα των παιδιών τους.
Πρόεδρος: Υπάρχει συναίνεση στις μεταμοσχεύσεις;
Μάρτυρας; Βεβαίω. Με συναίνεση η μητέρα δίνει την καρδιά του παιδιού για να σας ζήσει ένα άλλο …
Κούγιας: Στέλνετε στο εξωτερικό τα όργανα των παιδιών και στην Ελλάδα κρατάτε μόνο τα μάτια για τους φτωχούς ανθρώπους;
Μάρτυρας: Η ερώτηση είναι εκτός πραγματικότητας. Αυτά όλα που λέει είναι στην σφαίρα της φαντασίας εκτός σύμπαντος.
Κούγιας: Πόσες φορές έχει ενεργοποιηθεί στη καριέρα σας η διαδικασία αυτή. Πόσες φορές έχετε πείσει γονείς να δώσουν τα όργανα και που έχουν πάει τα όργανα;
Μάρτυρας: Ο μόνος υπεύθυνος για τη διακίνηση των οργάνων είναι ο Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων. Είμαι περήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της διαδικασίας.
Πρόεδρος: Θυμάστε πόσες φορές έγινε;
Μάρτυρας: Μπορεί και τρεις στο εξωτερικό.
Κούγιας: Τελευταία φορά ποια ήταν που έγινε κάποιος δωρητής οργάνων και τι έγιναν τα όργανα;
Μάρτυρας: Ο Θωμάς και το δεύτερο τελευταίο παιδί είναι η μικρή Ειρήνη, δεν θα απαντήσω το θεωρώ ασέβεια στη δωρεά οργάνων. Αν υπάρχει σχέση με την υπόθεση να μας το πει….
Κούγιας: Εμάς η θέση μας, η θέση της κ. Πισπιρίγκου, είναι ότι είναι ένας γιατρός που σε όλη του κατάθεση προσπάθησε σκοπίμως να μιλήσει και για τη Μαλένα και την Ίριδα.
Πρόεδρος: Με τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τι σχέση έχουν όλα αυτά;
Κούγιας: Οι ερωτήσεις έχουν σχέση με το τι συνέβη με ένα αντίστοιχο παιδί και θα τα ρωτήσω στην επόμενη συνεδρίαση. Θέλω να κάνω και ένα αίτημα, διότι ο μάρτυρας εδώ είπε ότι επικοινώνησε με την κ. Τσιόλα και ότι επικοινώνησε με συνάδελφό του για Μαλένα και Ίριδα. Να καταθέσει η ιατροδικαστής Χρ. Τσάκωνα, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών Αγγ. Τσιόλα. Οι πρώτοι δύο να εξεταστούν για να πουν αν ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια, την οποία αμφισβήτησε ο μάρτυρας. Να μας πουν αν οφείλεται κάποιου άλλου ή σε εγκληματική ενέργεια. Ζητούμε και την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του κ. Ηλιάδη μετά τους ανωτέρω μάρτυρες.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αποφανθεί επί του αιτήματος του κ. Κούγια. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Απριλίου, οπότε ο συνήγορος θα συνεχίσει την εξέτασή του μάρτυρα.
Πηγή: Πρώτο Θέμα