«Δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω» -Συγκλονίζει η μαρτυρία φοιτήτριας που σώθηκε στα Τέμπη

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φοιτήτριας Αγνής Τιτέλη, η οποία βρισκόταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με επιβατικό τρένο στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Όπως έκανε γνωστό η ίδια, σώθηκε εξαιτίας της παρότρυνσης του συντρόφου της να μην μπει στα μπροστινά βαγόνια της αμαξοστοιχίας. Η φοιτήτρια, που βρισκόταν στο βαγόνι 7, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» πως είναι ζωντανή από τύχη.

«Ο σύντροφός μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2»
«Σώθηκα γιατί ο σύντροφός μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2 και μπήκα στο βαγόνι 7. Πάντα συνήθιζα να κλείνω στα μπροστινά βαγόνια, ο φίλος μου με παρότρυνε να κάτσω πίσω, πού να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε τη ζωή», είπε.

«Δεν θα ξεχάσω το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω»
Στη συνέχεια, η νεαρή φοιτήτρια περιέγραψε τα δραματικά λεπτά της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών. «Το βαγόνι μου είχε τεράστια ανατάραξη. Κουνήθηκε πάρα πολύ το δικό μας βαγόνι που ήταν το τελευταίο, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε μπροστά. Δεν είχαμε οπτική επαφή με έξω, νόμιζα ότι θα πέσουμε σε γκρεμό και το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήμασταν στο τούνελ και το τι είδα δεν θα ήθελα να το βιώσει κανένας ποτέ».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!