Επιτακτική ανάγκη μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Δ/νσης Ευβοίας – Η πρόταση του Σίμου Κεδίκογλου στην κοπή πίτας των Αστυνομικών (βίντεο)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/2 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Χαλκίδα.
Πλήθος κόσμου τίμησε την εκδήλωση, ενώ την πίτα ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ Χρυσόστομος.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης ενώ κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Μάρκου μίλησε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κλάδου.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη μετεγκατάστασης του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην δημιουργία της τράπεζας αίματος από την Ένωση

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την προσφορά τους, τόνισε πως η ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό θα συνεχιστεί (Θυμίζουμε πως πρόσφατα μετατέθηκαν 10 νέοι αστυνομικοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας), ενώ δήλωσε πως θα πιέσει για την ενίσχυση και σε οχήματα.

- Διαφήμιση -

Εστίασε στην έδρα της αστυνομικής διεύθυνσης και στην ανάγκη μετεγκατάστασή της, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ τα οποία μπορούν να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια ενέργεια και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί.

Δράττοντας της ευκαιρίας και απευθυνόμενος και στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό που τίμησε την εκδήλωση, πρότεινε το παλιό πεδίο βολής των πεζοναυτών, ως ένα χώρο με στρατηγικό χαρακτήρα για την τοποθέτηση της έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας. Υποσχέθηκε δε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας Αθανάσιος Γερογιάκομος, δήλωσε στο πλάι των αστυνομικών, ενώ τόνισε το σημαντικό τους έργο, καθώς όπως είπε το σημαντικότερο είναι να γυρνούν στο σπίτι τους σώοι, καθώς οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά είναι πολλαπλοί.

Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, τόνισε πως με το νέο ΕΣΠΑ το οποίο είναι διπλάσιο από το προηγούμενο, υπάρχει μεγάλη ευελιξία για αγορά αστυνομικών οχημάτων.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας κ.κ Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε στους αστυνομικούς να έχουν την προστασία του Θεού στα δύσκολα καθήκοντά τους.

Ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική ήταν η στιγμή που τίμησαν τον εκλιπόντα συνάδελφό τους Βασίλη Μυστριώτη από τα Ψαχνά, που έφυγε από την ζωή στις 9 Αυγούστου, ενώ απένειμαν τιμητική πλακέτα στη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!