Εύβοια: Αποκλειστικό-Επιβεβαίωση! Εγκαινιάζεται το νέο Πανελλαδικό σύστημα των ΚΕΠ στο Μαντούδι-Τι είπε στο evia online ο δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης

Το eviaonline αποκάλυψε -έχοντας άλλη μία αποκλειστικότητα – ήδη από της 11 Ιουλίου ότι θα ξεκινήσει από την Μαντούδι την Πέμπτη 20/7 και ώρα 2 το μεσημέρι το νέο σύστημα των ΚΕΠ με το οποίο θα γίνει πολύ πιο γρήγορη η εκπλήρωση ενός αιτήματος κάποιου πολίτη, μέχρι και την έκδοση ενός απλού δικαιολογητικού παρουσία εκπροσώπων του υπουργικού συμβουλίου.

Σήμερα ο δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας εξέδωσε αναλυτικό δελτίο τύπου – πρόσκληση που αναφέρεται στο πρόγραμμα και τους παρόντες υπουργούς στην πράγματι πολύ σημαντική παρουσίαση που θα διαφημίσει την Β. Εύβοια σε όλη την Ελλάδα .

Η επίσημη πρόσκληση

Το evia online απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη για να μας πει τι σημαίνει για τον ίδιο αλλά και για τον τόπο του η σημαντική αυτή εξέλιξη .

Σήμερα ανακοινώσατε μέσω δελτίου τύπου,  την επίσημη πρόσκληση για την εκδήλωση της ερχόμενης Πέμπτης. Πως αισθάνεσαι με αυτή την εξέλιξη;

“Ικανοποίηση Κα Καράπα. Ικανοποίηση που ο τόπος μας θα αποτελέσει την αρχή για μια εξέλιξη που θα διευκολύνει τους πολίτες και θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα .Είναι σημαντική ημέρα. Σας περιμένω όπως και όλους στα εγκαίνια.”

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την ΕΔΥΤΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία και με την επιτροπή Ανασυγκρότησης του Σταύρου Μπένου.
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!