Εύβοια-Αποκλειστικό: Σε ποιο δήμο κάτοικοι μαζεύουν χρήματα για αμοιβή σε όποιον καταγγείλει εμπρηστή-Το ποσό μέχρι στιγμής

Οι συνεχείς φωτιές στην Εύβοια και φέτος που μετρά ήδη δύο νεκρούς τους ηρωικούς πιλότους Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη που έπεσαν στο καθήκον στην κατάσβεση της φωτιάς στο Πλατανιστό Καρύστου, αλλά και πολίτες όπως ο βοσκός που έχασε την ζωή του, έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους κατοίκους. Βλέπουν να καίγεται η περιοχή τους να απειλείται η ζωή τους και η περιουσία τους και για τους λόγους αυτούς, συμφώνησαν και ξεκίνησαν να μαζεύουν χρήματα, ώστε να δοθούν για να καταγγελθούν η να βοηθήσουν να αποκαλυφθούν τυχόν εμπρηστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online μία τέτοια περίπτωση αφορά στην πρωτοβουλία κατοίκων σε περιοχή του Δήμου Καρύστου οι οποίοι μάλιστα έχουν συγκεντρώσει ήδη το ποσό των 3000 ευρώ. “Αρκετά μας είπαν . Δεν είναι δυνατόν να ξεσπάνε πυρκαγιές όλο το 24ωρο μόνες τους αυτό λέει η λογική . Χάσαμε πρόσφατα τους πιλότους μας. Έχασαν την ζωή τους και συμπολίτες μας. Αν μπορούμε έστω να βοηθήσουμε με αυτό τον τρόπο θα το κάνουμε μήπως σταματήσει το κακό. Θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε χρήματα από το υστέρημά μας για το κοινό καλό.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!