Εύβοια: Επίθεση σκύλου σε 9χρονο αγοράκι – Έξαλλος ο πατέρας με τον ιδιοκτήτη- Τι δήλωσε αποκλειστικά στο eviaonline

Μια σοκαριστική περιπέτεια έζησε 9χρονο αγοράκι το απόγευμα της Πέμπτης 23/2 στη Ν. Λάμψακο, ύστερα από επίθεση σκύλου που δέχτηκε την ώρα που έπαιζε μπάλα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο eviaonline ο πατέρας του ανήλικου αγοριού, το παιδί του βρισκόταν με την παρέα του στην πλατεία της Ν. Λαμψάκου χθες το απόγευμα, όταν ξαφνικά η μπάλα που έπαιζαν έφυγε και ο μικρός έτρεξε να την πιάσει.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ένας 65χρονος συνταξιούχος μαζί με το λυκόσκυλο που το είχε βγάλει βόλτα. Το σκυλί όταν είδε το παιδί να πλησιάζει, του όρμησε με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα. Να σημειωθεί ότι ο σκύλος φορούσε λουρί και τον κρατούσε ο ιδιοκτήτης.

Ο 65χρονος, αφού πήγε το σκυλί στο σπίτι επέστρεψε να δει πως είναι το παιδί.

Ο ιδιοκτήτης έφυγε και στο παιδί παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εργαζόμενο παρακείμενου καταστήματος εστίασης, ενώ ο ίδιος το πήγε στο σπίτι του και ενημέρωσε τους γονείς του.

Αμέσως οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο Χαλκίδας και οι γιατροί που το εξέτασαν έδωσαν αντιβίωση στο παιδί.

Ο πατέρας, έξαλλος με την αδιαφορία του ιδιοκτήτη έψαχνε επί 2 ώρες να τον βρει. Όταν τελικά κατάφερε να τον εντοπίσει, του ζήτησε το βιβλιάριο υγείας του σκυλιού, καθώς και τα στοιχεία του.

“Ήταν τραγική αδιαφορία να αφήσει το παιδί μου με τα τραύματα και να φύγει”, δήλωσε ο πατέρας, ενώ τόνισε πως δεν θα συνεχίσει δικαστικώς, καθώς ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά και το σκυλί ήταν πλήρως εμβολιασμένο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!