Εύβοια : Η Αναστασία Μαρινάκου υποψήφια για το «πρόσωπο του μήνα» Ψηφίζουμε όλοι την πρωταθλήτρια μας που μας κάνει υπερήφανους!

  Οι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι ξεχώρισαν στους αγώνες του 39ου “Μαραθωνίου Αθήνας. Ο Αυθεντικός” 2022, οι νικητές και νικήτριες του μαραθωνίου, των 10χλμ. και των 5χλμ. είναι και οι υποψήφιοι το Νοέμβριο για το “Πρόσωπο του μήνα” , όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Μέχρι την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να ψηφίζετε στα social της Ομοσπονδίας σε Facebook, Instagram και Twitter, με θετική αντίδραση και κοινοποίηση της ανάρτησης. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει την Τετάρτη (7/12).  Yποψήφιοι είναι οι  Μάριος Αναγνώστου, Μαρία Κάσσου, Νέστορας Κολιός, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, Αναστασία Μαρινάκου και Χαράλαμπος Πιτσώλης.

Μετά τον τερματισμό της Αναστασία μας που κάνει την Εύβοια γνωστή στα πέρατα του κόσμου είχε δηλώσει: ” Νικήτρια για μια ακόμα χρονιά, και πάλι με ρεκόρ, φανταστικό ρεκόρ. Ο κόσμος μου έδινε φτερά στα πόδια . Το να τερματίζεις σε αυτό το Στάδιο είναι μια μοναδική στιγμή. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να σημειώσω αυτή την επίδοση καθώς τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισα ένα πρόβλημα τραυματισμού. Στη διάρκεια όμως της κούρσας κατάλαβα ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενη για το φανταστικό αγώνα μου”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!