Εύβοια: Καπνός πάνω από το νησί-Πετούν πυροσβεστικά- Τι συμβαίνει -Τι είπε αποκλειστικά στο evia online ο διοικητής της πυροσβεστικής Κωσταντίνος Ψαρρός

Πολλά μηνύματα μας έστειλαν -αλλά και τηλεφωνήματα έκαναν- οι αναγνώστες του Evia online και του Evia woman από Χαλκίδα, Ερέτρια, Κάρυστο, Ψαχνά και άλλα μέρη της Εύβοιας, σχετικά με καπνό που βλέπουν πάνω από περιοχές που διαμένουν. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι. Πριν λίγο δε μας ενημέρωσαν ότι πετούσαν και 2 πυροσβεστικά πάνω από την Ερέτρια.

Το evia online συνομίλησε με τον διοικητή της πυροσβεστικής Ευβοίας Κωσταντίνο Ψαρρό. Μας είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν οι πολίτες γιατί ο καπνός προέρχεται από την μεγάλη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη. Τόνισε δε ότι “Χθες Σάββατο βράδυ υπήρχε πολύ πυκνός καπνός και αποπνικτική ατμόσφαιρα”. Όσον αφορά τα πυροσβεστικά αεροπλάνα μας επεσήμανε “ότι λόγω των τηλεφωνημάτων που κάνουν οι πολίτες στην πυροσβεστική υπηρεσία, από πολλά μέρη της Εύβοιας πετούν για να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχει φωτιά. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία φωτιά και οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν.”

- Διαφήμιση -

φωτο αρχείου

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!