Εύβοια: Νέα καταγγελία στο eviaonline για τον απατεώνα που παριστάνει τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα για να αποσπά χρήματα!

Σε έξαρση βρίσκονται στην Εύβοια περιστατικά που καταγγέλλουν πως συγκεκριμένος αριθμός τηλεφώνου τους καλεί και παριστάνει τον Αντιδήμαρχο Χαλκίδας Γιάννη Μπάκα, με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Μάλιστα όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος σε ανάρτησή του, ένας από τους δημότες που δυστυχώς πείστηκε από την συνομιλία του με τους απατεώνες, αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό τραπέζης του χρηματικό ποσό.

Νέα καταγγελία από αναγνώστη του eviaonline έρχεται σήμερα στο φως, καθώς όπως θα δείτε στο μήνυμα που ακολουθεί, χρησιμοποιήθηκε ο ίδιος τρόπος εξαπάτησης και σε νέο δημότη. Ευτυχώς η συγκεκριμένη περίπτωση είχε αίσιο τέλος, καθώς δεν στάλθηκε κανένα email ούτε δόθηκαν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού.

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπάκα

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Ενημερώθηκα από δύο συμπολίτες μου ότι άγνωστοι με ιδιαίτερη πειθώ, επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί τους, παριστάνοντας εμένα και επικαλούμενοι την ιδιότητα μου -αντιδήμαρχος οικονομικών – ζητώντας μέσω πλαστού email, στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών για δήθεν επιστροφή χρημάτων από ΔΕΔΔΗΕ. Ο ένας από τους δημότες δυστυχώς πείστηκε και αφαιρέθηκαν χρήματα από τον λογαριασμό του, ενώ ο δεύτερος στάθηκε πιο τυχερός γιατί είχε αποθηκευμένο τον αριθμό τηλεφώνου μου. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές. ΠΑΡΑΚΑΛΩ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!