Εύβοια – Ντροπή: Βανδάλισαν σχολείο τις ημέρες των εκλογών – Στα όριά τους οι γονείς – Δείτε εικόνες!

Δείτε τι αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ν. Λαμψάκου, που όπως φαίνεται φέτος έχει μπει στο στόχαστρο ασυνείδητων και καταστρέφουν δημόσια περιουσία!

Μετά απο το 4ημερο των περίφημων εκλογών το Δημοτικό Σχολείο Ν.Λαμψάκου σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου 2023 είχε αυτή την εικόνα.

Τέτοιες εικόνες αντικρίσαμε πολλες φορές κατά το τρέχον έτος.
Βανδαλισμούς κι ακαθαρσίες παντού. Ακόμα και στις βρύσες που πίνουν νερό τα παιδιά. Γυαλιά, σκουπίδια και ακατάλληλα για τους μικρούς μαθητές αντικείμενα κι απορρίμματα τα οποία αποτελούν εστία μόλυνσης .

Στη σελίδα του Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Λαμψάκου μπορείτε να δείτε και με ημερομηνίες πως καθαρίσαμε και περιποιηθηκαμε το χώρο αλλά ξανά και ξανά θρασυδειλοι διχως ίχνος παιδείας και σεβασμού λεηλατούν ξανά και ξανά .

Δυστυχώς, οι πληροφορίες και οι εικόνες που έχουμε μιλούν για παιδιά τόσο του σχολείου όσο και έφηβοι που δρουν ανεξέλεγκτα, χωρίς συνέπειες και αποτελούν τους αυριανούς ενήλικες της κοινωνίας μας.
Ακόμα και οι γείτονες του σχολείου έχουν βρει μπελά με το θράσος και τη χυδαιότητα που ανταπαντούν οι οργισμενοι νεοι.

Καλούμε όλους! Υπευθυνους και μη , να σταθούν δίπλα μας και να ενεργήσουν τάχιστα για την αντιμετώπιση του φαινομένου που ολοένα και αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και με χειροτερες πράξεις.
Αλλά και να αγκαλιάσουμε αυτά τα παιδιά, να βρεθεί ενας τρόπος να συνετιστούν καθώς η οργή,ο θυμός και όλα όσα εκφράζουν, με Μαθηματική ακρίβεια δεν οδηγούν σε καλό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!