Εύβοια: Παρουσιάστηκε το σημαντικό έργο πνοής στις Πετριές που “τρέχει” ο Σίμος Κεδίκογλου

Η παρουσίαση του μεγάλου έργου του Βιολογικού Καθαρισμού Πετριών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στους Αγίους Αποστόλους, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σίμου Κεδίκογλου, των βουλευτών της ΝΔ, Θανάση Ζεμπίλη και Σπύρου Πνευματικού, του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου, κ. Μπουραντά, των αντιδημάρχων, Μπαράκου, Σαμαρά, Μαστροκώστα, Μπότη, Κότσαρη, εκπροσώπων της ΔΕΥΑΚΑ, των μελετητών του έργου, καθώς και πλήθος κόσμου.


Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τις Πετριές, ένα τουριστικό μέρος που αναπτύσσεται ραγδαία, με συνολικό προϋπολογισμό 6.893.000 ευρώ, το οποίο εντάχθηκε πρόσφατα στο Ταμείο Ανάπτυξης. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γραφάκος, εντός του 2023 θα έχει γίνει η δημοπράτηση του έργου, έτσι ώστε να απορροφηθεί το 50% του ποσού μέχρι το 2024.


Να σημειωθεί ότι για τη μελέτη του σημαντικού αυτού έργου εργάστηκαν η ΔΕΥΑΚΑ και η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ο δήμος ευχαριστεί θερμά τον κ. Γραφάκο γιατί τήρησε στο ακέραιο τη δέσμευσή του για ένταξη του εν λόγω έργου πριν την λήξη της θητείας της δημοτικής αρχής.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!