Εύβοια: Στην Χαλκίδα ο Παύλος Μαρινάκης σε σύσκεψη στην Περιφέρεια

Ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης που συνοδεύεται από τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Εύβοια , συμμετέχει αυτή την ώρα σε ευρύτατη σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας όπου ενημερώνεται από τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου τους βουλευτές της ΝΔ , τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Γιώργο Κελαιδίτη τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ευάγγελο Μάλλιο για τα έργα που έγιναν για αυτά που είναι σε εξέλιξη αλλά και όσα έχουν προγραμματιστεί. Επίσης ειδική αναφορά γίνεται και στο πώς θα γίνει η βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι σκοπός της περιοδείας είναι να προωθηθούν τα δεδομένα όλα στην κυβέρνηση ώστε να βρεθούν λύσεις. Ζήτησε μάλιστα σχετικό υπόμνημα από την περιφέρεια για τα ζητήματα που εκκρεμούν και ώστε να διευθετηθούν ενώ επεσήμανε την ανάγκη να γίνεται σωστή επικοινωνία του έργου που παράγεται ώστε να φτάνει στου πολίτες η πραγματική εικόνα.

Ο Βαγγέλης Κούκουζας λαμβάνοντας το λόγο υπερθεμάτισε στον τομέα αυτό τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι ακριβώς αυτό. Το πώς θα φτάσουν σε κάθε Ευβοιώτη τα αποτελέσματα εν όψει και των πολιτικών εξελίξεων που θα υπάρχουν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!