Εύβοια: Το Νηπιαγωγείο που απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022 στην κατηγορία Προσχολική Εκπαίδευση

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Εύβοιας. Αυτή την φορά πρωτοπόρησε το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου όπου διακρίθηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας του Erasmus+. Είναι το νηπιαγωγείο εκείνο που από όλη την Ευρώπη βραβεύτηκε στο πλαίσιο της δράσης αυτής και την απονομή έκανε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην Αθήνα .Το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022 στην κατηγορία Προσχολική Εκπαίδευση με τίτλος σχεδίου: «Happy school through SEL».
Παρόντες, εκτός των εκπαιδευτικών, γονείς και μαθητές του Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου, καθώς και η Περιφερειακή Διευθύντρια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και υπεύθυνοι του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας και Α/θμιας Δ/νσης Ν. Εύβοιας.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΎΒΟΙΑΣ !
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!