Εύβοια: Το “ύστατο χαίρε” στην 16χρονη μαθήτρια. Ανείπωτη η θλίψη για τους γονείς και τους συμμαθητές της στην κηδεία της

‘Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην κηδεία της 16χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο  στις Καμάρες της Χαλκίδας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο. Οδηγός ήταν ένας 18χρονος που σύμφωνα με τις τώρα πληροφορίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων εχθές το  μεσημέρι . Η σορός της έφτασε στον ναό λίγο μετά τις 14:30 σε ένα λευκό φέρετρο, ενώ στο ύστατο χαίρε βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας .

Η θλίψη ανείπωτη για όλους κυρίως όμως για τους τραγικούς γονείς που έχασαν από την μια στιγμή στην άλλη το παιδί τους . Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται και οι συμμαθητές της κοπέλας μα και οι καθηγητές της από το 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας που παρευρέθηκαν στην κηδεία για να αποχαιρετήσουν την μαθήτρια.

Στο σημείο της τραγωδίας, έχουν εναποθέσει λουλούδια και κεριά στην μνήμη της.. Σε βάρος του 18χρονου οδηγού του τροχαίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ ο νεαρός, ο οποίος είναι τραυματίας, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!