Εύβοια-Τώρα: Αποκλειστικές φωτό από την στιγμή που δένουν στο φορείο του ελικοπτέρου τον 38χρονο ορειβάτη(ΦΩΤΟ)

Μεταφέρεται τώρα με ελικόπτερο ο πολυτραυματίας 38χρονος απο την Αμάρυνθο που έκανε αναρρίχηση στο όρος Δίρφυ. Το evia online κάλυψε από την πρώτη στιγμή το συμβάν με εκτενή αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Ο άτυχος ανναριχητής μεταφέρεται στο Κοτρώνι στην βάση του ναυτικού και από εκεί εν συνέχεια στο Νοσοκομείο. Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες απο απόσταση αναπνοής που σας παρουσιάζουμε ήταν πολύ δύσβατο το μέρος και δύσκολη η επιχείρηση. Στο συμβάν συμμετείχαν 7 στελέχη του Π.Υ. Χαλκίδας, 4 εθελοντές Πυροσβέστες του κλιμακίου Ψαχνών,7 από την 7η ΕΜΑΚ και 3 μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο evia online ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ευβοίας τόνισε ότι: “Δυστυχώς είναι πολυτραυματίας ο 38χρονος. Είναι σε πολύ δύσβατο σημείο . Κάνουμε όλα όσα προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις . Έχει κληθεί και ελικόπτερο για την άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο.’

Το ευχαριστώ του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά μέσω του evia online για το αίσιο τέλος της επιχείρησης μεταφοράς του τραυματία. Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα πολιτικής Προστασίας κ Παπαγεωργίου , τον διοικητή Πυροσβεστικής Ευβοίας κ. Ψαρρό τον Ορειβατικό Σύλλογο και τους εθελοντές των Ψαχνών που συνέβαλαν στην όλη προσπάθεια.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!