Εύβοια: Υπάρχει πρόβλημα με το νερό; Τι λένε ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος από τη μία περιοχή που έγιναν οι μετρήσεις

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη κουβέντα αναφορικά με τι έρευνες του ΠΑΚΟΕ για την ποιότητα του νερού στην Εύβοια. Το evia online είχε απευθυνθεί στους δημάρχους Γιώργο Τσαπουρνιώτη, Γιώργο Ψαθά και Έλενα Βάκα. Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με διάψευση των δεδομένων με συγκεκριμένα στοιχεία. Μάλιστα ο Γιώργος Ψαθάς είχε πει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Γιώργος Ψαθάς Δήμαρχος

Το θέμα τέθηκε με το νερό στα Ψαχνά αλλά και σε άλλες περιοχές του Δήμου τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε το θέμα προς συζήτηση από την αντιπολίτευση, όπου ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς πήρε θέση τονίζοντας «ότι έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις, που χρειάζονταν και το ζήτημα αποκαταστάθηκε. Κάποιοι όμως προσπάθησαν να συνεχίσουν να αναδεικνύουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Έτσι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πήρε εκ νέου δείγματα, που έδειξαν ότι είναι εντός ορίων. Τα δείγματα τα είχα και εγώ δημοσιεύσει.


Όμως υπάρχουν κάποιοι που για διάφορους λόγους αναφέρουν ότι το νερό έχει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να ανησυχούν πολλοί πολίτες. Μετά από παρεμβάσεις συλλόγων και πολιτών των Πολιτικών επικοινώνησα με Αντιπεριφερειάρχη, που μου ανέφερε ότι όλα τα δείγματα είναι εντός ορίων, εκτός από ένα των Πολιτικών, που όπως, ρώτησα και έμαθα, από την βρύση που πάρθηκε το δείγμα, δεν χρησιμοποιείται στο δίκτυο.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!