Εύβοια-Φωτιά: Αποκλειστικό -Τώρα -Πορεία προς παραλιακό οικισμό -Οι προσπάθειες λεπτό προς λεπτό για να τεθεί υπό έλεγχο ( 4 βίντεο και φωτο) όλες οι λεπτομέρειες

Φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του υδροβιότοπου μεγάλο Λιβάρι της Ιστιαίας στην Β. Εύβοια έχει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online πάρει πορεία προς κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα προς τον παραλιακό οικισμό Αγία Ελένη Ασμηνίου. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Η φωτιά είναι ορατή και απο το Πευκί

Στο σημείο επιχειρούν σύμφωνα με πληροφορίες του evia online 6 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιστιαίας με 13 άνδρες ενώ ενισχύσεις κατέφθασαν από το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Αξίζει να σημειωθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, οι αγροτικοί δρόμοι είναι δύσβατοι καθώς δεν έχει γίνει σχεδόν καμία επισκευή τους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να φτάσουν τα μεγάλα πυροσβεστικά οχήματα που μεταγγίζουν σε μικρότερα. Έτσι αναγκάζονται να ρίχνουν μεγάλο δίκτυο σωλήνων για να υπάρξει παροχή νερού. Εχθές η φωτιά στην περιοχή ήταν στο ίδιο σημείο αλλά στο μικρό Λιβάρι.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!