Εύβοια : 90 χρόνια λάμψης για το Επιμελητήριο Εύβοιας-Με βραβεία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις (Φωτο)


Κυψέλη δημιουργίας και ανάπτυξης αποτελεί εδώ και 90 χρόνια το Επιμελητήριο της Εύβοιας που έχει αφήσει το θετικό του αποτύπωμα σε πολλές δράσεις αλλά και παρεμβάσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας . Οι εννέα αυτές δημιουργικές δεκαετίες δράσης εορτάστηκαν όπως άρμοζε στην ιστορία και στην προσφορά στην Ευβοιώτικη κοινωνία. Δύο ημέρες όπου τιμήθηκαν η ιστορία και οι άνθρωποι, αποτυπώθηκαν στις ομιλίες, αλλά και στις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια της πορείας και των δράσεών του.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ στην προβλήτα «Κύκνος» στη Χαλκίδα, όπου παρατέθηκε επίσημο δείπνο και πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των τιμητικών πλακετών.

Η βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γεροντίτη, που αναφέρθηκε σε όλους όσοι διατέλεσαν πρόεδροι του Φορέα, από τον Κωνσταντίνο Ι. Καρακώστα έως και σήμερα.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών διακρίσεων στο ΕΚΠΑ-Συγκρότημα Ευρίπου, στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), στον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και στην Ένωση Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον πρόεδρο Γιάννη Γεροντίτη και στους πρώην προέδρους του Επιμελητηρίου Εύβοιας Μιχάλη Σίδερη και Βαγγέλη Σταύρου. Ενώ τιμήθηκε και ο πρώην διευθυντής του φορέα Μελέτης Μανώλης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!