Κακοκαιρία Daniel: Νέο μήνυμα 112 έφτασε στους κατοίκους της Εύβοιας

Νέο προειδοποιητικό μήνυμα έφτασε στους κατοίκους της Εύβοιας το οποίο αναφέρει πως και για το επόμενο 24ωρο εξακολουθούν να ισχύουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: 

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 06-09-2023 13:30 Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για την περιοχή σας, εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Civil Protection Greece 06-09-2023 13:20 The measures and curfews issued for your area are still in force for the next 24 hours, due to dangerous weather conditions.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε περιοχές ευθύνης μας, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων:

- Διαφήμιση -


ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ:
 στην 137 η χ/θ της Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού (σημείο που βρίσκεται ανάμεσα στον Αγιόκαμπο και τον Άγιο – Αιδηψού) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αυτής,
 στην 3 η χ/θ της Επ.Ο. Αχλαδιού – Κοτσυκιάς του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (Νομός Ευβοίας),
 στην Επ.Ο. Δρυμώνα – Κερασιάς, στο ύψος των καταρρακτών του Δρυμώνα,
 στην 1 η χ/θ της Επ. Οδού Σηπιάδας – Καλαμούδι (περιοχή Ρετσινόλακκος) και
 στην παραλιακή οδό από το ύψος του κόμβου Νησιώτισσας (είσοδος για Ν. Πύργο) έως και τη διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ν. Πύργου – Ωρεών.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!