Κακοκαιρία Daniel – Β. Εύβοια: Γ. Τσαπουρνιώτης “Δεχόμαστε τεράστιο όγκο νερού” (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Daniel που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Εύβοια με το Βόρειο και κεντρικό τμήμα του νησιού να δέχεται το μεγαλύτερο “πλήγμα” της κακοκαιρίας.

Αυτή την ώρα μηχανήματα έργου δουλεύουν στην παραλία Αγ. Άννας, καθώς υπάρχει ένα σημείο που έχει πλημμυρίσει

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στα περισσότερα σημεία του Δήμου, δήλωσε αποκλειστικά στο eviaonline “Το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Δήμος μας δέχεται τεράστιες ποσότητες νερού και τα μηχανήματα του Δήμου δουλεύουν ώστε να μην έχουμε προβλήματα”

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ ο Δήμος μας θα χτυπηθεί από πολύ έντονες βροχοπτώσεις! Παρακαλούμε όλους τους Δημότες μας αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου να λάβουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και ειδικά αυτοί που διαμένουν σε παραποτάμιες περιοχές.Ο Δήμος μας σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διαθέσει ότι μηχάνημα χρειαστεί σε οποιοδήποτε σημείο.Το Δημαρχείο και τα δημοτικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά για τις επόμενες 48 ώρες.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!