Καλαμάτα: Φραστικό επεισόδιο της Κ. Σακελλαροπούλου με νεολαίους ΣΥΡΙΖΑ -Τους έβαλε στη θέση τους

Φραστικό επεισόδιο με ορισμένους διαδηλωτές είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο λιμάνι της Καλαμάτας, όπου πήγε για το ναυάγιο στην Πύλο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες διάσωσης μεταναστών μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Μια ολιγάριθμη ομάδα συγκεντρωμένων την αποδοκίμασε, ωστόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε προς το μέρος τους και συνομίλησε μαζί τους.

«Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο», τους είπε η κυρία Σακελλαροπούλου, προσπαθώντας να συζητήσει μαζί τους, εις μάτην, όπως απεδείχθη, ωστόσο.

«Δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη», της απάντησε μία από τους συγκεντρωμένους, η οποία διέκοπτε διαρκώς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε

Πολίτης: «Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ, υπό τη δική σας προεδρία, τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»…
ΠτΔ: «Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν οι διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».
Πολίτης: «Κι εσείς τι κάνατε γι’ αυτό;»
ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ, τώρα, εδώ;»
Πολίτης: «Εσείς ήρθατε εδώ»
ΠτΔ: «Ναι, γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»
Πολίτης: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία (sic) και εδώ και αλλού και στα Τέμπη»
ΠτΔ: «Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου»
Πολίτης: «Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς»
ΠτΔ: «Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι…»
Πολίτης: «Σας παρακαλώ πολύ»
Πολίτης: «Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

Πηγή : Iefimerida.gr

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!