Καλό Μήνα! Με Υγεία και Δύναμη

Η Νοσταλγία για την πόλη της καρδιάς μας την όμορφη Χαλκίδα μας αλλά και όλες τις πόλεις και τα χωριά της αγαπημένης μας Εύβοιας, οδήγησε την ομάδα του Evia online και του Evia Woman στην απόφαση να καθιερώσει κάθε πρώτη του μηνός μια ευχή για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ που θα συνοδεύεται και από μια φωτογραφία αλλοτινών εποχών. Περασμένων ναι, ξεχασμένων όμως όχι!

Για εμάς κάθε φωτογραφία – όπως αυτή του εξωφύλλου που δανειστήκαμε από την εξαιρετική ομάδα “ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ” της ΠΑΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ -είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν στα μέρη που περπάτησαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας και εμείς ως μικρά παιδιά και έφηβοι. Ένα κλικ που περιέχει “εν υπνώσει ένα μπουκέτο συναισθημάτων” που χρειάζεται ένα απλό άγγιγμα για να ξυπνήσουν έστω για λίγα δευτερόλεπτα πριν μπουν και πάλι στον απάγκιο της μνήμης μας. Μέχρι την επόμενη φορά!

Είναι παρακαταθήκες και μνήμες του χτες που θέλουμε να ενσταλάξουμε και στην νέα γενιά. Τα παιδιά μας. Ώστε να μεταλαμπαδεύσουν και εκείνα στα παιδιά των παιδιών τους μαζί με τα ήθη και τα έθιμα φωτογραφίες που κλείνουν νοερά τους  περιπάτους  αλλά και τις εικόνες που αντίκριζαν προσφιλή μας πρόσωπα  που αποτελούν την ρίζα μας. 

Παράδοση παρόν και μέλλον είναι άρρηκτα συνυφασμένα με την ύπαρξη της πόλης μας που στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει αλλά έχει ως σταθερά την μαγεία και την θετική ενέργεια που εκπέμπει ωθώντας τον επισκέπτη της πρώτης φοράς να έρχεται ξανά και ξανά στην πόλη με τα τρελά νερά !

Σίγουρα η ζωή μας χρειάζεται ένα είδος δημιουργικής τρέλας και εμείς οι τυχεροί κάτοικοι της αρχόντισσας της Στερεάς Ελλάδας το έχουμε και κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!