Κύμη: Εντυπωσιακή η “παρέλαση” των jet ski πριν την τελετή έναρξης του Akropolis Jet Raid 2023 Kymi Greece

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον λιμένα παραλίας Κύμης, η Τελετή Έναρξης του Διεθνή Αγώνα JET SKI, τύπου ανοιχτής θαλάσσης Akropolis Jet Raid 2023 Kymi Greece.

Συμμετέχουν 50 και πλέον διαγωνιζόμενοι με τις οικογένειες τους και τους μηχανικούς καθως και με τους ξένους δημοσιογράφους –κάμεραμαν που διαμένουν όλοι στη Κύμη.

Πριν από την έναρξη των αγώνων γίνεται δεξίωση & παρέλαση από τους διαγωνιζόμενους με τα τζετ σκι και συμμετέχουν παραδοσιακοί σύλλογοι, χορευτικά, ναυταθλητικοί σύλλογοι και γίνεται ομιλία από τους διοργανωτές και τις αρχές.
Επίσης κατά τη λήξη γίνεται το ίδιο με ομιλίες και τις απονομές.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ανάδειξη και προβολή της Ελληνικής φιλοξενίας, των Ελληνικών προορισμών και των αξιοθέατων στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω των εμπειριών που θα βιώσουν οι συμμετέχοντες και οι δημοσιογράφοι.


Πρόκειται για διοργάνωση με διεθνή προβολή μέσω του ειδικού τύπου αλλά και του δορυφορικού τηλεοπτικού καναλιού Nautical Channel πού διανέμεται σέ 80 χώρες σέ όλο τον κόσμο επαναλαμβανόμενα και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί η Ελλάδα αλλά και η Εύβοια σε ένα διεθνές κοινό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!