ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ! 321.538 πολίτες από 15 Απριλίου έως 15 Μαΐου – ΕΠΕΛΕΞΑΝ να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ από το evia online-ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ κ’ ΑΝΟΔΙΚΑ!

Της Μαρίας Καράπα

- Διαφήμιση -

Οι Ευβοιώτες και όχι μόνο γνωρίζουν πλέον ότι το ταξίδι της ποιοτικής, αποκλειστικής, αποκαλυπτικής ,έγκυρης, και έγκαιρης ενημέρωσης που ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου του 2022 έχει πια ονοματεπώνυμο. Όπως ακριβώς σας είχαμε υποσχεθεί αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι ότι ο λόγος της δημιουργίας του Evia online συνδυάστηκε με πράξεις και αποτέλεσμα και πολλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ . (Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένα)

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ- Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ- Η ΤΟΛΜΗ 

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μας, για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλανε εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και αναγνώστριες σε μόλις 5 1/2 μήνες !!! Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80 % των θεμάτων μας έχουν ως σημείο αναφοράς την Εύβοια και την Σκύρο. Εν ευθέτω χρόνω θα γίνει και ένας απολογισμός των πιο σημαντικών θεμάτων που αποκάλυψε και ανέδειξε το Evia online -που καθημερινά προς το παρόν-επιλέγουν να ενημερώνονται πάνω από 10.700 αναγνώστες κατά μέσο όρο.

Επειδή μέρος της δημοσιογραφικής φιλοσοφίας μας αποτελεί και η ρήση Verba volant (τα λόγια πετούν) scripta manent ( τα γραπτά μένουν) σε περίπτωση που ο οιοσδήποτε καλοπροαίρετος η οιαδήποτε καλοπροαίρετη θα θέλουν να εντρυφήσουν και αριθμητικώς στην συνεχώς ανοδική δυναμική μας εδώ είμαστε να αντιπαραθέσουμε τα στοιχεία. Είπαμε όλα στο ΦΩΣ !

Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδίας για την εμπιστοσύνη σας. Είσαστε η δύναμή μας και το πρώτο μέλημά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, χωρίς δεσμεύσεις.

Όλα στο φως και στην ενημέρωση αλλά και στα έσοδα. Ενημερωτικά σας ανακοινώνω -και είμαι σίγουρη ότι δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στην Αρχόντισσα της Στερεάς Ελλάδος στην αγαπημένη μας Εύβοια – ότι δεν υπάρχει ούτε μια διαφήμιση στο Evia online αλλά και στο εξίσου επιτυχημένο εξιδεικευμένο και μοναδικό στην Στερεά Ελλάδα site evia woman.gr -με 1600 ημερησίως επισκέπτες κατά μέσο όρο- χωρίς τιμολόγιο. Θα σκεφτεί κάποιος δικαίως . Μα αυτό είναι το σωστό και το αυτονόητο. Δυστυχώς στην σημερινή εποχή πολλά αυτονόητα χρειάζεται να τα τονίζεις…

 Ο νέος τρόπος ενημέρωσης που ευαγγελιζόμαστε και κάνουμε πράξη, συμβαδίζει με το ήθος, την ευπρέπεια, την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα. Άλλωστε υπάρχουν και πρόσφατα δείγματα γραφής…

Η φιλοσοφία της ομάδας μας έγκειται στην άποψη ότι τις κάθε είδους προκλήσεις στην ζωή πρέπει να τις αντιμετωπίζεις με παρρησία και να δίνεις απαντήσεις άμεσα χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις . Να μην κρύβεσαι δηλαδή . Γιατί τότε μάλλον κάτι κρύβεις !

Ενημέρωση λοιπόν, χωρίς εξαρτήσεις και φόβο, αλλά με μόνο οδηγό το πάθος για την αλήθεια και την άδολη αγάπη -για τον προικισμένο με όλα τα καλά από τον θεό-τόπο μας .

Evia online! Για να είσαι ΠΑΝΤΑ online με τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο.

Υ.Γ. Εν ευθέτω χρόνο θα έχουμε νέα αποκλειστικά θέματα και νέες αποκλειστικές συνεντεύξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση! Όπως άλλωστε και οι προηγούμενες…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!